loader
menu

CIUTAT

L'EMT amonesta un dels seus conductors per conducta homòfoba

El Circ Ciutat dijous, 19 de gener de 2017

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha decidit amonestar un dels seus conductors arran d'una queixa d'una usuària. Segons ha penjat en el seu perfil de facebook, la tarragonina Laura Casadevall es va indignar, ara fa uns dies, quan va sentir com el conductor del bus públic en que viatjava i un passatger feien "comentaris homòfobs i de molt mala educació".

Foto: circdetarragona.com

Els fets van tenir lloc el passat 19 de desembre, en el bus de la línia 6 que va agafar davant de la Cambra de Comerç en direcció a Sant Pere i Sant Pau. En el seu mur de facebook, Casadevall ja va denunciar que el xòfer del bus i un passatger "lamentessin", entre d'altres grolleries, que "actualmente no hay más que maricones y lesbianas" o perles com "engendros con tatuajes y piercings".

La tarragonina va decidir fer una queixa formal a l'empresa de transports i ha rebut resposta just al cap d'un mes.

Casadevall ha penjat en el seu mur la resposta de l'empresa de transports, en la qual s'indica que el conductor en qüestió ha estat amonestat per haver incomplert els articles 8 i 11 de la Normativa de Bon Govern de l'EMT que regeix l'ús del transport públic. En l'article 8, entre d'altres, es prohibeix expressament parlar amb el conductor, mentre que l'11 diu que l'usuari del transport públic "ha de respectar tots els usuaris i el conductor".

Des del departament d'atenció al client de l'EMT demanen disculpes a Casadevall per "si el to dels comentaris va ferir la seva sensibilitat".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar