loader
menu

CIUTAT

Fundación Repsol obre una nova convocatòria del seu fons d'emprenedors

El Circ Ciutat divendres, 20 de gener de 2017

Fundación Repsol posa en marxa la sisena convocatòria del seu Fons d'Emprenedors per donar suport a les millors startups que ofereixin solucions innovadores en el camp de la indústria energètica i química; la generació distribuïda i l'emmagatzematge d'electricitat i la mobilitat.

Foto: Fundación Repsol

Els emprenedors que vulguin participar-hi podran presentar les seves propostes a través de fondoemprendedores.fundacionrepsol.com

El Fons d'Emprenedors dóna suport a startups en dos nivells de desenvolupament:

  • Projectes: startups que estan desenvolupant una tecnologia i/o un model de negoci innovador que ja està demostrat en un entorn controlat o fins i tot en entorn real, i que no han arribat encara a la fase plenament comercial.
  • Idees: startups que estan en un nivell de desenvolupament tecnològic i/o de model de negoci més inicial que l'anterior.

Les propostes que resultin seleccionades rebran suport econòmic a fons perdut, formació especialitzada, assessorament per part d'un equip de mentors i accés a possibles inversors. El procés d'acceleració té una durada d'un any que, per al cas dels projectes, es podrà prorrogar per un segon any.

Per al desenvolupament empresarial dels projectes, el Fons d'Emprenedors ofereix fins a 144.000 euros durant un any. En el cas de les idees, aquestes es recolzen amb 2.000 euros al mes durant 12 mesos.

Qui pot participar-hi?

La convocatòria s'adreça a petites i mitjanes empreses, encara que també poden participar-hi persones físiques que encara no tinguin constituïda la seva empresa.

El Fons d'Emprenedors és una iniciativa global, a la qual poden participar-hi emprenedors d'arreu del món, ja que no cal desplaçar-se a cap espai de treball de forma continuada.

L'acceleradora de Fundación Repsol dóna suport a startups que treballen en solucions innovadores en tres àmbits:

  • Eficiència, digitalització i nous materials en la indústria energètica i química.
  • Mobilitat de persones i/o coses, incloent-hi sistemes de gestió de big data i data science.
  • Generació distribuïda i emmagatzematge d'electricitat.

El Fons d'Emprenedors en xifres

Fundación Repsol, a través del seu Fons d'Emprenedors, busca donar suport de manera eficaç, als emprenedors que contribueixen amb les seves innovacions a la construcció d'un model energètic més sostenible.

Després de cinc anys, són ja un total de 37 startups accelerades pel Fons d'Emprenedors, que han aconseguit gairebé 13 milions d'euros en inversió i finançament i han registrat més d'una trentena de patents.

En les cinc convocatòries realitzades des del seu llançament el 2011, s'han rebut més de 2.000 propostes. Els seleccionats d'aquesta sisena convocatòria es donaran a conèixer en el tercer trimestre de 2017.

Més informació a fundacionrepsol.com.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar