loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Tarragona batega amb Sant Jordi

Sergi Casado Cultura dimarts, 23 d'abril de 2013

Tarragona batega al ritme de la Diada de Sant Jordi. Des de primera hora del matí, la rambla Nova s'ha tornat a convertir en l'artèria principal de la ciutat i les roses i els llibres han agafat el protagonisme en una jornada marcada que sempre acaba sent festiva, sense ser-ho. La ciutat compta amb 139 parades repartides principalment per la rambla, però també pels diferents barris tarragonins.

Una imatge d'una de les múltiples parades que hi ha ubicades a la rambla Nova. / circdetarragona.com

Igual que els llibreters i els floristes, el dia que se celebra el patró de Catalunya nombrosíssimes entitats, tant socials, culturals, esportives, solidàries, així com un llarg llistat de partits polítics, aprofiten el ressó i la gran acceptació del dia de Sant Jordi per publicitar el seu missatge, o senzillament, per deixar-se veure.

Com ja ve sent costum, les roses són més protagonistes durant la primera part de la jornada. En acabar el dia, un cop feta l'anàlisi acurat i un cop d'ull a cadascuna de les parades, arriba el torn dels llibres. Locals, mediàtics, d'actualitat politica, de receptes contra la crisi, infantils...

A les 8 del vespre arribarà el torn dels castells. Les quatre colles de Tarragona (Xiquets, Jove, Xiquets del Serrallo i Castellers de sant Pere i Sant Pau) faran rondes conjuntes a la rambla Nova, just en el tram entre Sant Agustí i Méndez Núñez.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar