loader
menu

CIUTAT

Veïns, entitats i l'Ajuntament s'alien per fomentar el civisme a Bonavista

El Circ Ciutat dimecres, 25 de gener de 2017

Amb l'objectiu de fomentar una conducta cívica dins de Bonavista, l'associació de veïns, l'Ajuntament de Tarragona i una vintena d'entitats del barri signaran conjuntament el Pacte Cívic de Bonavista. Es tracta d'un acord que, d'una banda recull un decàleg de bones pràctiques per promoure conductes cíviques entre els residents, i de l'altra, el compromís per part del consistori tarragoní de realitzar diferents actuacions de neteja i manteniment en diferents espais d'aquest barri de Ponent.

L'Ajuntament es compromet a fer una neteja i millora integral de la plaça de la Constitució durant el primer semestre d'enguany. També es potenciarà la neteja de la zona i es restauraran els elements del parc infantil. Paral·lelament, també s'apostarà per la creació d'un equip de mediadors per difondre i reforçar el Pacte Cívic.

El Pacte Cívic, a més, també convida als veïns i entitats del barri a comportar-se de manera cívica. Garantir el descans dels veïns, netejar els excrements dels gossos, respecte al mobiliari urbà i ser amable amb la resta són alguns dels punts que figuren en el decàleg de bones pràctiques. (el trobareu adjunta al final de la informació)

Segons l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, "és important treballar conjuntament amb els veïns aquells aspectes del dia que de vegades són els que més problemes de convivència generen. Vull transmetre el meu agraïment a l'Associació de Veïns de Bonavista i a les entitats implicades per comprometre's a millorar la qualitat de l'espai públic".


Documents

Pacte Cívic Bonavista


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar