loader
menu

CIUTAT

L'ajornament dels Jocs costarà a TGN entre 1 i 1,4 ME

El Circ Ciutat dijous, 26 de gener de 2017

El cost de l'ajornament dels Jocs del 2017 al 2018 superarà el milió d'euros. Entre 1 milió i 1,4 milions, segons ha explicat el coordinador general dels Jocs, Javier Villamayor, durant el plenari del dijous 26 a l'Ajuntament de Tarragona.

Foto: @ivanatgn

En resposta a preguntes de l'oposició, qui a priori és el màxim responsable polític dels Jocs Mediterranis ha indicat que s'està revisant l'estructura de personal i el cost del lloguer per poder reduir les despeses.

Un altre dels molts efectes negatius que suposa haver ajornat els Jocs és que el complex Sant Jordi ja no podrà acollir la competició de voleibol i cal trobar espais alternatius. L'opció que té ara mateix més possibilitats és la Tàrraco Arena, segons ha dit Villamayor, qui també ha explicat que l'empresa constructora del Sant Jordi els ha ofert les seves futures instal·lacions esportives perquè serveixin com a espai d’entrenament i escalfament dels atletes durant els Jocs.

Tot i que la TAP, on és previst que s'hi disputin altres modalitats, és l’opció més sòlida, també s’estan estudiant emplaçaments més, en municipis veïns.

Durant el plenari també s'ha donat llum verd a la creació d'una comissió informativa de seguiment dels Jocs; una iniciativa proposada per Ciutadans a finals de 2016 i a la qual l'equip de govern s'hi havia compromès.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar