loader
menu

CIUTAT

Costa Cruceros portarà 32.000 turistes a TGN durant l'estiu

El Circ Ciutat dimecres, 01 de febrer de 2017

Acostumint-se a escoltar i a llegir aquest nom: Costa NeoRiviera. Així s'anomena el creuer exclusiu de la companyia Costa Cruceros que farà servir Tarragona com a port base de la ruta "El ritmo de las Baleares" durant els mesos d'estiu.

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

Foto: circdetarragona.com

La companyia creuerística líder a Europa i Tarragona Cruise Costa Daurada han escenificat l'inici d'una etapa que portarà fins a Tarragona 32.000 passatgers gràcies a les 17 sortides que efectuarà el Neo Costa Riviera, amb capacitat per a 1.727 passatgers, i a les dues visites que farà al setembre i a l'octubre el creuer Costa Favolosa, amb més de 3.000 turistes a bord.

Projecció de TGN arreu d'Europa

"És una bona oportunitat per parlar de Tarragona a tota Europa", ha explicat el director general de Costa Cruceros a l'Estat i a Portugal, l'italià Raffaele D'Ambrosio, qui ha posat de manifest el seu entusiasme per la nova experiència: "Innovar comporta un risc, però les expectatives són altes".

Des de l'Autoritat Portuària, el seu president, Josep Andreu, ha recordat que "avui fem un pas de gegant", tot destacant que "potser és un projecte modest, però té molt recorregut i les expectatives són molt grans".

L'acte de presentació, al remodelat Teatre del Pòsit de Pescadors, ha estat multitudinari. L'Autoritat Portuària de Tarragona, la Diputació de TGN, la Generalitat, l'Ajuntament de Tarragona i Port Aventura han estat en primera línea, deixant clar l'extraordinarietat que suposa per al territori que Costa Crucero estableixi una base operativa al Port de Tarragona.

TGN prepara paquets turístics

"S'han vençut pessimismes històrics, però ara no podem fallar i toca estar a l'alçada", ha remarcat l'alcalde de TGN, Josep Fèlix Ballesteros. Segons ha explicat, des de l'Ajuntament de TGN ja s'estan preparant paquets turístics per als creueristes perquè, ja sigui abans d'embarcar o després, visitin la ciutat i comprin als seus comerços, mengin als seus bars i restaurants i coneguin tot el seu patrimoni. Fins i tot contemplen la possibilitat que els comerços puguin tancar més tard, ja que el creuer arribarà a TGN a les 9 del matí i no marxarà fins a les dues de la matinada del dia següent.

Atreure els prop de 2.000 creueristes que cada setmana arribaran a TGN serà feina de cadascun dels destins que es poden visitar des de la capital. La ruta del Cister, les Terres de l'Ebre, el Reus modernista, enoturisme, platja o passar el dia a Port Aventura i a Ferrari Land són altres de les opcions amb que es trobaran els creueristes.

Un impacte de 2 ME per al territori

L'impacte econòmic per al territori que suposarà l'aliança entre Costa Cruceros i Tarragona Cruise Costa Daurada es xifra en uns 2 milions d'euros, segons ha afirmat el director general de la companyia.

Costa Cruceros ofereix ja als seus clients passatges per al creuer amb sortida i arribada a TGN. Hi haurà escales a Savona (a prop de Gènova), Porto Torres (Sardenya), Menorca, Eivissa, Formentera i Palma de Mallorca, per després tornar a TGN.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar