loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament de TGN no haurà d'indemnitzar el propietari del Fortí de la Reina i s'estalvia prop de 18ME

El Circ Ciutat dijous, 02 de febrer de 2017

L'Ajuntament de Tarragona no haurà d'indemnitzar el propietari del Fortí de la Reina. El nou gir en el cas del Fortí s'ha produït arran de la nova interlocutòria del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, emesa el passat 27 de gener, que dicta que el consistori tarragoní no ha d’indemnitzar al titular del Fortí de la Reina S.A. per valor de 17.932.728,92 euros.

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

Fotos: circdetarragona.com

El titular del monument ubicat a la Punta del Miracle reclamava aquest import econòmic en concepte de responsabilitat patrimonial i pels danys i les pèrdues ocasionades pel cessament de l'activitat, entre d'altres.

La resolució judicial, contra la qual ja no es pot interposar recurs, desestima la pretensió de la propietat d’anul·lar la sentència dictada per la Secció Tercera de la Sala Contenciosa-Administrativa del TSJC, del 6 de novembre de 2015 i, a més, condemna el propietari del Fortí a pagar el cost de totes les despeses originades en aquest procès.

Des de l'Ajuntament de TGN, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros, ha valorat aquesta interlocutòria com un fet “satisfactori. És molt important i ens alegra saber que els interessos de la ciutat s’han defensat bé. Va ser dur arribar d’alcalde i haver d’ordenar l’enderrocament del restaurant”.

Consulta la interlocutòria del TSJC en el document adjunt.


Documents

Interlocutòria Fortí de la Reina_ TSJC_2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar