loader
menu

CIUTAT

Més de 500 escolars demostren el seu enginy a la First Lego League de Tarragona

El Circ Ciutat dissabte, 04 de febrer de 2017

Més de 500 nens d'un total de 33 equips, procedents de 20 escoles, han participat en la 6ena First Lego League de TGN, on han posat a prova tot el seu enginy, han controlat els seus nervis i han presentat les propostes en les que han estat treballant durant aquests darrers mesos.

Foto: URV

Els equips guanyadors de l'edició d'enguany han estat:

1er Premi Fundació Scientia: SUGAR del Col·legi Sant Pau de Tarragona

2on Premi LEAR: LEGO MASTERS de l’INS Roseta Mauri de Reus

3er Premi URV: WALLE del Col·legi Les Carmelites de Tarragona

Com cada any, la proposta consta de la presentació d’un projecte científic i la programació d’un robot autònom capaç de resoldre un seguit de missions. En aquesta ocasió, el repte anomenat "Animal Alies" s’ha centrant en el com els animals s’alien per aconseguir un objectiu i ajudar-se.

Els futurs enginyers participants han demostrat les seves sorprenents habilitats tecnològiques dificultant la feina del jurat, ja que només els 3 primers han pogut passar a la final estatal que tindrà lloc a Logroño, el 18 de març.

La FIRST LEGO League, s’ha convertit en un referent per aquells joves que des de ben petits tenen una clara vocació científica. És per aquest motiu que la ETSE (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria), amb la col·laboració de la URV i LEAR Corporation, ja fa 6 anys que organitza aquesta iniciativa al nostre territori.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar