loader
menu

CIUTAT

L'alcalde de La Canonja substitueix Ballesteros com a primer secretari del PSC del Camp de TGN

El Circ Ciutat dissabte, 04 de febrer de 2017

L'actual alcalde de La Canonja, Roc Muñoz, ha agafat les regnes del PSC a la Federació del Camp de Tarragona i en serà el seu primer secretari els propers quatre anys. Muñoz, que relleva en el càrrec a l'alcalde de TGN, Josep Felix Ballesteros, ha obtingut el suport del 98 per cent dels delegats al Congrés que representaven a totes les agrupacions socialistes de les comarques tarragonines.

Foto: PSC Camp de Tarragona

El nou primer secretari dels socialistes de les comarques tarragonines ha afirmat que “en aquests darrers anys de Governs de la dreta i de crisi econòmica hem retrocedit en drets, igualtat i en prestacions socials. Fruït d’aquesta dinàmica en aquests moments 15.000 famílies de les nostres comarques tenen a tots els seus membres a l’atur i ja no reben cap prestació ni subsidi que els permeti viure amb dignitat material. Cal redreçar aquesta injustícia i aquest ha de ser el nostre objectiu polític número u.”

Així mateix, Muñoz també ha demanat als militants socialistes que “no mirem de portes endins, sinó que centrem tots els nostres esforços en resoldre els problemes reals de les persones a peu de carrer. En aquests moments necessitem més honestedat que mai, més idees d’esquerra que mai, més feina que mai i més compromís que mai perquè hem de garantir el futur d’una demarcació com la nostra, que ja supera els 800.000 habitants, però encara amb molt potencial per desenvolupar.”

Ballesteros presidirà la comissió executiva

Ballesteros s'aparta de la primera secretaria, però es manté en esferes de poder, ja que presidirà la nova comissió executiva elegida durant el congrés, en la qual destaca l’entrada d’un nombrós grup de persones que fins ara no tenien responsabilitats orgàniques.

Qui ha estat primer secretari aquests darrers cinc anys ha agraït la confiança dipositada en ell durant aquest període i ha encoratjat als militants i simpatitzants socialistes “a seguir treballant per fer realitat el projecte de futur que representa el socialisme democràtic per les comarques tarragonines. En aquest empeny col·lectiu tan estimulant sempre podreu comptar amb l’escalf d’aquest que us parla.”

La resta de membres de la nova comissió executiva socialista de TGN està formada per Diana Salvadó com a vicesecretària primera i portaveu, Kenneth Martinez com a responsable de l’àrea d’organització, Josep Masdeu de la de política municipal, Nicolás García de la de formació, Imma Costa de la de relacions institucionals amb Martí Carnicer d’adjunt, Andreu Martín de la de polítiques parlamentàries i Sandra Ramos de la de polítiques d’igualtat.

També han estat elegits membres de l’executiva Judith Alberich com a adjunta a organització, Salvador Ferré com a responsable de finances i comunicació, José García com a adjunt a organització, David González com a responsable d’acció electoral, Nacho García com a responsable d’implantació territorial amb Jessica Moya com a adjunta, Laura Vidal com a responsable de xarxes socials, Alfons Ribas com a adjunt a política municipal, Joan Ruiz com a responsable d’implantació municipal, Fran Morancho com a titular d’acció comarcal amb Joan Sanahujes d’adjunt.

Tots els membres

Completen la nova comissió executiva de la federació les següents persones: Antonio López, Pere Valls, Rosa Maria Ibarra, Núria Ortiz, Toni Brull, Carlos Castillo, Elena Saninas, Juan Martínez, Llorenç Torruella, José Bravo, Joan Gené, Dídac Lorite, Estela Martín, Alejandro Fernández, Baltasar Santos, Estela Baeza, Sandra Guaita, Montse Roca, Rocío León, Sofia Acosta, Tomasa Molina, Ana Isabel Martínez, Laura Craiu, Bachir el Azzouz, Montse Martínez, Maria Jesús Sánchez, Yolanda Pérez, Montse Muñoz, Aurora Rodríguez, Olga González, Màxima Serrano, Aranzazu Longares i Lucia López.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar