loader
menu

CIUTAT

El vent fa estralls a TGN

El Circ Ciutat diumenge, 05 de febrer de 2017

Tarragona també ha patit els efectes del fort episodi de vent que està afectant tot el país. L'incident més espectacular ha estat la caiguda d'una torre de llum de la rotonda de les Gavarres, a la T-11. L'enorme estructura ha bloquejat tots els carrils i això ha obligat a donar pas alternatiu. A les Gavarres també s'ha hagut de precintar la benzinera Benzoil per por a que cedís la teulada.

Arbre caigut a Sant Salvador. Foto: @pedrosanchez

Arbre caigut a Sant Salvador Foto: @pedrosanchez

Foto: Arbre caigut a la zona de Boscos. @albertpunyet

Imatge de la torre de llum que ha caigut a la rotonda de les Gavarres. Foto: cedida

Imatge de la bastida i la lona de Ca L'Ardiaca. Fotos: circdetarragona.com

Imatge de la bastida i la lona de Ca L'Ardiaca. Fotos: circdetarragona.com

El vent ha fet caure i ha trencat diversos arbres a tot el terme. A les imatges, apareixen arbres partits a la zona de Boscos i de Sant Salvador. Però el vent també ha fet estralls i ha afectat molts tendalls i moltes bastides, com la que envolta Ca L'Ardiaca, ha fet caure trossos de façanes, com la de la Casa Castellarnau, pel costat del carrer Ferrers, ha arrencat senyals de tràfic i ha danyat molts elements del mobiliari urbà.

A la Part Alta, les finestres de les cases abandonades també han notat el vent i moltes s'han esmicolat. Alguns veïns del nucli antic tarragoní ho han denunciat a les xarxes. A l'interior del centre de la Muntanyeta havia caigut un arbre just damunt del cablejat elèctric. També a Tarragona, una palmera de la plaça dels Infants ha caigut al terra i ha trencat un banc, i a les escoles del Serrallo una tanca s'havia despenjat.

Les fortes ràfegues de vent han tingut afectacions fins i tot a la nova comissaria de la Guàrdia Urbana de Tarragona, on ha fet desprendre trossos de tela asfàltica i algunes planxes aïllants del sostre.

Fins a les 21h, els Bombers havien rebut més d'una seixantena d'avisos procedents de Tarragona ciutat, i a tota la regió del Camp de Tarragona, 228. La Guàrdia Urbana ha començat a rebre alertes cap al migdia i fins a les 21h eren prop d'una quarantena. El telèfon 112 ha rebut 159 trucades procedents de Tarragona.

Protecció Civil de la Generalitat manté activat en estat d'alerta el Pla Procicat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar