loader
menu

CIUTAT

Facebook esborra el perfil del britànic que utilitzava la imatge de l'alcalde Ballesteros

Sergi Casado Ciutat dimecres, 24 d'abril de 2013

La xarxa social Facebook ja ha esborrat el perfil del ciutadà britànic que estava utilitzant la imatge de l'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, com a reclam per a atreure dones. Segons ha confirmat l'Ajuntament, avui al matí, ja s'ha procedit a bloquejar la pàgina de Derrick Arthur Anderson, i un cop bloquejada, també s'ha realitzat la denúncia pertinent als gestors d'aquesta xarxa social.

Una imatge de l'alcalde Ballesteros. / circdetarragona.com

En la denúncia, feta via email, s'ha exposat que l'esmentat ciutadà britànic havia suplantat el perfil del màxim representant municipal tarragoní, i des de Facebook s'ha accedit ràpidament a la cancel·lació del perfil fals.

La notícia, avançada pel diari Més Tarragona en l'edició del 23 d'abril, ha tingut un ressó considerable i diversos mitjans de comunicació d'àmbit català i estatal s'hi han interessat per tal de conversar directament amb Ballesteros i que aquest expliqui detalladament els fets. Aquesta mateixa tarda, l'alcalde apareixerà al programa La Ventana, de la Cadena Ser, i demà al matí, a l'espai Fricandó matiner, de RAC 105.

Al marge d'un perfil a Facebook, el batlle també compta amb dos perfils a twitter: Un, de caire institucional, i l'altre, amb molts menys seguidors, més distès.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar