loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Un arquitecte tarragoní guanya el concurs musical 'La Veu del Camp'

El Circ Cultura i patrimoni dilluns, 13 de febrer de 2017

Un arquitecte tarragoní ha guanyat la primera edició del concurs musical La Veu del Camp. Es tracta d'Albert Burrut, que va rebre el premi després de triomfar en la gran final celebrada el passat divendres 10 de febrer a la Sala Drumms Music Club de Reus, organitzador del concurs.

Foto: A l'esquerra, Josep Vila, director de la Sala, amb Albert Burrut, el guanyador.

Després de totes les actuacions, l’equip del Drums li va entregar el seu premi consistent en un trofeu on es reconeix que és el primer guanyador de la primera edició de La Veu del Camp, un xec amb l’import de 500 euros i una actuació en exclusiva durant el quart aniversari del Drums Music Club.

Burrut va ser el primer finalista dels càstings al ser escollit pel jurat. L’ arquitecte tarragoní es defineix a ell mateix com a apassionat per la música a la qual també s’hi dedica. Toca diversos instruments; el piano, la guitarra acústica, la guitarra elèctrica i l’harmònica; tots de manera autodidacta. A més, canta tot mesclant els sons en un looper que grava en directe per poder mesclar versions de tot tipus. És aquesta manera de tocar la que va captivar al públic, el qual el va votar i va fer que fos el primer guanyador de La Veu del Camp.

Els candidats

Albert Burrut va quedar primer dels quatre finalistes que optaven a guanyar la primera edició de La Veu del Camp. Del 100% de les votacions, Burrut va obtenir el 31% dels vots. A les votacions el va seguir molt d’a prop, en segona posició, Carla Gibert amb el 27% dels vots; una cambrilenca aficionada a totes les arts la qual està començant a compondre la seva pròpia música. En tercera posició Ariadna Pomerol amb el 23% dels vots; una apassionada pels estils de música com l’R&B, el blues i el soul. En quarta posició i amb un 19% de les votacions, Conchita Borràs, la guanyadora final de les votacions online, la qual compon les seves pròpies cançons des dels 10 anys i està especialitzada en òpera i musical.

El jurat va ser popular, és a dir, tothom que va assistir a la gala final se li entregava una targeta on podien votar al seu candidat preferit. Després de les 4 actuacions, on cada candidat podia interpretar fins a quatre cançons en un temps aproximat d’uns 15 minuts, es va procedir al recompte dels vots. Aquest recompte es va fer a la sala vip del Drums Music Club i els quatre candidats van estar presents.

En fer l’entrega del premi, Albert Burrut és va mostrar molt content afirmant que “estic molt agraït d’haver pogut formar part de la primera edició de La Veu del Camp i, després de tot el procés de càsting, haver estat el guanyador final”.

Josep Vila, director del Drums Music Club, va afirmar que “amb aquesta primera edició de La Veu del Camp hem volgut ser un altaveu més per donar a conèixer als artistes locals. Ara, farem una valoració interna per veure com ha anat el projecte i així poder plantejar una segona edició amb més èxit”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar