loader
menu

CIUTAT

El professor Santiago Castellà, a un pas de convertir-se en primer secretari del PSC de TGN

El Circ Ciutat dimecres, 15 de febrer de 2017

El professor de Dret internacional i relacions internacionals de la URV Santiago Castellà es convertirà el proper divendres 17 de febrer en el nou primer secretari de l'agrupació socialista de Tarragona, càrrec que ocupa actualment un dels històrics del PSC a la ciutat, Josep Burgasé.

Foto: Agrupació socialista de Tarragona

Castellà ha presentat la seva candidatura, i que tot apunta que serà l'única. El professor ha manifestat la seva voluntat de liderar una “candidatura trencadora", disposada a "activar el socialisme a la ciutat [...] i ser presents a tots els barris i nuclis de Tarragona.

La candidatura liderada per Castellà vol impulsar “un canvi substancial en la forma de fer política i relacionar-se amb la societat. Per això m’acompanyaran un conjunt de companys i companyes, un equip on hi ha molta gent jove relativament nova en termes orgànics. Persones compromeses, amb valors d’esquerra, i amb molta il·lusió per impulsar acció política pensant en la ciutat del 2020-25.”

L'ex regidor Joan Sanahujes, secretari d'organització

En la nova comissió executiva socialista hi haurà quatre regidors de l’Ajuntament: Begoña Floria, Ana Santos, Ivana Martínez i Pau Pérez, i també l'ex regidor i actual diputat del PSC al Parlament, Carles Castillo. Castellà, a més, ha avançat que Joan Sanahujes serà el secretari d’organització i finances, amb Guillermo García de Castro com a adjunt. Roser Recasens, serà la presidenta de l’agrupació d’una comissió executiva que crearà una escola de formació "alcalde Recasens" centrada en el debat polític i en la formació dels afiliats i militants socialistes tarragonins.

"Durant la crisis econòmica la ciutadania ho ha passat molt malament i l’esquerra, a vegades, no ha sabut estar a l’altura del que ens demandaven les classes populars. Cal escoltar més a la gent, estant més a peu de carrer”, ha afirmat Castellà.

Més de 300 militants socialistes tarragonins estan cridats a votar. Elegeixen la nova executiva i també els 11 membres del Consell de Federació.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar