loader
menu

CIUTAT

La Tabacalera tindrà un altre jardí, però horitzontal, ple d'idees i a cost zero

El Circ Ciutat dijous, 16 de febrer de 2017

Al Jardí Vertical de la Tabacalera li arriben nous veïns. Un nou jardí, però horitzontal, de paper, a cost zero i carregat d'idees i propostes perquè el Magatzem 6 deixi d'estar en desús i l'Ajuntament s'avingui a destinar-lo a usos veïnals.

Foto: plataforma Oppida

Foto: circdetarragona.com

Això és el que es pretén aconseguir el proper dissabte 18 de febrer, amb aquesta iniciativa de "replantar" la Tabacalera, encapçalada per l'agrupament escolta i guia Fent Camí; una de les més de quaranta entitats ciutadanes que donen suport a la plataforma Oppida, que és qui capitaneja les reivindicacions perquè aquest magatzem de l'antiga fàbrica de tabacs es pugui convertir en un espai veïnal autogestionat.

Un jardí horitzontal florit per donar vida simbòlica a l'espai

Des de la plataforma es convida a tota la ciutadania a participar en la plantada de flors, que començarà a 2/4 de 12 del migdia. Cadascú crearà una flor de paper en la què s’hi podrà escriure una idea o desig per l’espai en desús de la Tabacalera i plantar-la davant mateix de l’edifici. D’aquesta manera es crearà un jardí horitzontal florit i verd que portarà la vida simbòlica a l’espai. La construcció del jardí simbolitza totes les idees i propostes que viuran dins d'aquest espai, somnis i projectes sorgits des de la ciutadania i per a la ciutadania.

Oppida és una plataforma que dóna veu i representa a més de 40 entitats de la ciutat que estan fartes del mal ús que a Tarragona es fa de l'espai i equipaments públics i que reclamen un canvi d'actitud immediat als governants respecte l'ús dels equipaments i edificis públics tancats i desaprofitats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar