loader
menu

CIUTAT

TGN es replanteja la gestió de l'Anella Mediterrània

El Circ Ciutat divendres, 17 de febrer de 2017

L'Ajuntament de Tarragona ha desestimat finalment la proposta d'explotació de les instal·lacions esportives de l'Anella Mediterrània que havia presentat l'empresa Santa Gadea.La proposta, que preveia una concessió a 40 anys i que suposava un deute de més de 150 milions d'euros, havia estat beneïda inicialment tant pel consitori tarragoní com pel Comitè Organitzador, però rebutjada frontalment pels grups de l'oposició.

Imatge de la comissió de seguiment dels Jocs, celebrada al Saló dels Tarragonins Il·lustres de l'Ajuntament. Foto: Mauri

Foto: @tarragona2018

“Els serveis tècnics de la casa l’han valorat, el seu dictamen és no prendre-la en consideració i, per tant, aquesta oferta ja no està damunt de la taula”, ha explicat el conseller comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, qui ha anunciat que ara el següent pas serà elaborar un informe sobre els models de gestió de les instal·lacions esportives de l’Anella Mediterrània, i que es preveu que estigui llest a l'estiu.

L'encarregat d'elaborar aquest informe serà l’Observatori Català de l’Esport de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya, amb el qual, segons Villamayor, es disposarà d'una "radiografia completa de les opcions per gestionar totes les instal·lacions esportives de l'Anella Mediterrània un cop acabats els Jocs, amb la premissa que tinguin un ús eficient, públic i ampli".

La notícia de que l'oferta de l'empresa Santa Gadea havia quedat descartada va transcendir durant la primera reunió de la Comissió de Seguiment dels Jocs Mediterranis, que va tenir lloc el passat dijous al Saló dels Tarragonins Il·lustres amb presència de tots els partits amb representació al plenari.

Per la seva banda, des d'ERC van celebrar "moltíssim" que es rebutgi el que, segons els republicans hauria sigut una "hipoteca insuportable per la ciutat". 'Hem de buscar noves fórmules de gestió que suposin un llegat positiu per la ciutat', afirma Ricomà.

ERC ha volgut remarcar que 'des del nostre grup sempre hem treballat pel que creiem que és millor per Tarragona, i aquesta hipoteca de 152 milions no ho era. Quan l'oposició treballa constructivament per la ciutat no es mereix retrets, mereix un respecte'.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar