loader
menu

CIUTAT

L'EMT instal·la desfibril·ladors a prova de vàndals

El Circ Ciutat dilluns, 20 de febrer de 2017

L'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT) ha tornat a activar els espais cardioprotegits amb desfibril·lador de l’estació d’autobusos i de la parada de Colom. Els dos han estat objecte del vandalisme i per això els nous desfibril·ladors s'han instal·lat amb més mesures de seguretat per evitar el seu robatori.

Foto: Ajuntament de TGN

Foto: Ajuntament de TGN

A Colom és ja la tercera vegada que s'hi instal·larà, i a l'estació de busos, la segona. A cops de peu, de martell o agafant l'aparell. Aquests han estat els mètodes utilitzats pels vàndals per malmetre o en dur-se un aparell que resulta vital si s'ha de socórrer una persona que pateixi un infart, i que té un cost aproximat d'uns 1.500 euros.

Càmeres de vídeo vigilància

Les noves instal·lacions estaran controlades per càmeres de video-vigilància, el desfibril·lador compta amb un sistema de localització en cas de robatori. Igualment, en el moment en què es retira l’aparell del moble que el protegeix s’activa una trucada automàtica al 112 i, per últim, disposen de càmeres de videovigilància. A més, el moble nou també és molt més robust.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar