loader
menu

CIUTAT

Surt a concurs per 18 ME la urbanització del Pla Parcial que unirà l'Anella Mediterrània amb IKEA

El Circ Ciutat dimarts, 21 de febrer de 2017

Tarragona posa en marxa un altre Pla Parcial que serà determinant en el creixement urbanístic de la ciutat. Es tracta del PP10, un pla estratègic amb més de 300.000 metres quadrats, entre l'autovia A-7 i l'autovia de Reus, la T-11, 68.000 dels quals s'utilitzaran a usos comercials, i on s'instal·larà la multinacional IKEA i els accessos a l'Anella Mediterrània.

Fotomuntatge de l'Oficina de Projectes de l'Ajuntament de TGN

El Ple municipal celebrat avui ha aprovat la contractació mitjançant procediment obert, subjecte a regulació harmonitzada, de l’adjudicació de les obres d’urbanització del pla, amb un pressupost de 18.427.414 euros i un termini d’execució de 15 mesos.

Segons el consistori, un cop estiguin adjudicades les obres d'urbanització i ja comencin, també està previst que la multinacional sueca comenci a construir el seu centre comercial. "La construcció de la botiga s’ha de fer simultàniament a les obres de la urbanització", ha afirmat el regidor d'Urbanisme de TGN, Josep Maria Milà, qui ha recordat que l'Ajuntament ja està tramitant la llicència sol·licitada per IKEA un cop la Generalitat també li va donar el seu vistiplau.

Una vegada estigui resolta l’adjudicació, les obres que es realitzaran per la urbanització seran les següents: demolicions i moviment de terres; pavimentació, clavegueram i xarxa pluvials; abastament d’aigua, enllumenat públic; xarxes de telefonia i gas; enjardinament; instal·lació de mobiliari urbà i senyalització, entre d’altres.

En el Pla Parcial 10, a més del centre comercial, s’hi preveuen 1.200 habitatges, dels quals 424 seran de protecció pública, dels quals 160 seran de lloguer social. El Pla té una superfície de 302.784 m2, dels quals 68.000 es destinaran a usos comercials i 30.829 a residencial. La resta de la superfície de l’àmbit està destinada a equipaments, espais verds i sistema viari.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar