loader
menu

CIUTAT

Nou enfrontament entre govern i oposició amb rerefons urbanístic

El Circ Ciutat dimarts, 21 de febrer de 2017

El creixement urbanístic de Tarragona torna a generar tensió entre l'equip de govern de Ballesteros i l'oposició. A la complexitat del PP24, a partir d'ara caldrà afegir-li la del PP10, el pla parcial on s'implantarà IKEA, passaran els accessos cap a l'Anella Mediterrània i es construiran més d'un miler de pisos, entre d'altres.

Una imatge d'un plenari de TGN. Foto: circdetarragona.com

Tot i que el ple ha aprovat treure a concurs la urbanització per 18 milions d'euros gràcies als vots de l'equip de govern format per PSC-PP i Unió, des de l'oposició han criticat que per donar llum verd a un projecte tan important i rellevant, i que consta de 255 fulls, hagin disposat de menys de 24 hores. ERC, Ciutadans i el PdCAT s'han abstingut, i la CUP i ICV han votat en contra.

El portaveu de Ciutadans, Rubén Viñuales, ha criticat les maneres de l'alcalde Ballesteros a les xarxes, a qui ha acusat de "falta de respecte". "Respecte" i també "transparència" és el que li ha demanat el líder d'ERC, Pau Ricomà, recordant també que l'expedient els va arribar a les tres de la tarda, quan el ple era a 2/4 de 9 del matí de l'endemà.

La CUP també ha mostrat la seva disconformitat pel fet de no disposar ni tan sols de 24 hores per poder examinar un expedient de contractació de 18,5 milions d’euros, i ha rebutjat la forma com l’alcalde Ballesteros ha donat per finalitzada la sessió. Per a la consellera independentista, Laia Estrada, «és preocupant la forma com l’alcalde s’està enfrontant a la fi de la seva era, no només evoca Nadal, sinó que s’està maximitzant el seu tarannà despòtic». La cupaire lamenta que «l’alcalde fa temps que no escolta, però darrerament ja no deixa parlar».

D’aquesta manera es referia Laia Estrada al fet que Ballesteros hagi fet una al·lusió directa i aspra a la CUP just per donar per acabat el ple, sense donar possibilitat de rèplica, arribant al punt d’apagar el micròfon a la regidora anticapitalista quan aquesta es disposava a respondre la crítica.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar