loader
menu

CIUTAT

Vuit escoles de TGN participen enguany en un programa de teràpia amb gossos

El Circ Ciutat dimecres, 01 de març de 2017

Sensibilitzar els infants vers les diferents realitats del món, i despertar-los actituds positives de respecte i solidaritat, i tot això amb l'ajuda de dos gossos de teràpia. Amb aquest objectiu, tornen els tallers "Descobrim el món a 4 potes", una proposta didàctica engegada pel Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, en col·laboració amb la Fundació el Sueño de la Campana i l'Associació de Teràpia i Activitats Assistides amb Animals 4 Potes, i que enguany es realitzen a diferents escoles de la ciutat.

Foto: circdetarragona.com

El proper 6, 7 i 8 de març els tallers es faran al CEIP Serrallo, el CEIP Saavedra i el CEIP Campclar, després que en les darreres setmanes també ja s'han realitzat a les escoles CEIP Bonavista, CEIP La Floresta, Sant Domènec de Guzmán, CEIP Pax i a l'escola Mediterrani.

"Descobrim el món a 4 Potes" és un conte interactiu on hi participen dues monitores: Annabel Folch (psicòloga) i Montse Carrión (veterinària), i Croqueta i Poma, el dos gossos de teràpia, que ja van participar en els tallers de l'any passat, en els quals hi van participar set escoles tarragonines. En aquesta activitat es relaten els viatges d'en Croqueta i Poma arreu del món, per tal de poder treballar a l'aula el coneixement, l’empatia i el respecte cap a les problemàtiques que pateixen els nens d'altres països: la immigració, la pobresa, les discapacitats físiques i psíquiques, la discriminació de gènere, els conflictes bèl·lics, etc.

A més a mes, hi ha un objectiu afegit que consisteix en afavorir el vincle afectiu i el respecte dels alumnes vers els animals de companyia. S'han programat un total de 25 tallers subvencionats pel Departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona, amb una durada durada d'una hora cadascun. L'activitat s'adreça als cursos de 1r i 2n de Cicle Inicial d’Educació Primària dels centres educatius de Tarragona, tant públics com concertats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar