loader
menu

CIUTAT

La plataforma que demana usar la Tabacalera convoca una manifestació per denunciar els 10 anys que porta abandonada

El Circ Ciutat dimecres, 01 de març de 2017

Nou pas de la plataforma tarragonina Oppida en la seva croada per intentar que l'Ajuntament els cedeixi el magatzem 6 de la Tabacalera per fer-hi un espai veïnal autogestionat. Aprofitant que durant el mes de març es compleixen 10 anys des que el complex industrial de la Tabacalera va passar a mans municipals, el col·lectiu ha organitzat un seguit d'accions i activitats "per posar en evidència la manca d'interès i la hipocresia del consistori, així com demostrar que l'activació d'aquest espai es fàcil i possible".

Foto: Plataforma Oppida

Els actes clouran amb una manifestació el proper dissabte 25 de març amb una manifestació per denunciar els 10 anys de tancament i abandonament de l'antiga fàbrica de tabacs.

L'objectiu, segons la plataforma, "no és entretenir, volem canviar la realitat i utilitzem la cultura per fer-ho; l'important del projecte és la participació directa de les persones, les comunitats, els col·lectius i les associacions, totes elles seran les creadores d'aquest projecte a l'M6."

Des d'Oppida, que compta amb el suport de més d'una quarantena d'entitats de la ciutat, es lluita "per una manera diferent de gestió, l'autogestió, una manera de fer que relega a l'administració a un paper secundari i això polititza el projecte, però és un futur que aquesta ciutat no es pot permetre el luxe de no tenir."

El programa començarà el divendres 3 de març amb un acte que portarà com a nom "Enterrament de la cultura". La cultura serà el fil conductor dels tallers, xerrades, performances, etc... que es realitzaran al llarg del mes i que estan oberts a tota la ciutadania.

Consulta tota la programació en el document adjunt.Documents

Programa 10è aniversari Tancament de la Tabacalera


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar