loader
menu

CIUTAT

L'alcalde no sedueix a l'oposició

El Circ Ciutat dimecres, 01 de març de 2017

Com era de preveure, ningú de l'oposició ha sortit content després d'escoltar les paraules de l'alcalde Ballesteros. Ciutadans ha estat taxatiu i li ha recomanat que no es torni a presentar: "Pel bé de Tarragona, faci autocrítica i no torni a presentar-se com a alcalde". Així s'ha expressat el portaveu del Grup Municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, Rubén Viñuales, en relació a la conferència de l'alcalde.

El portaveu de Ciutadans, Ruben Viñuales. Foto: ciutadans tgn

Des de C's critiquen que Ballesteros no hagi volgut tractar "el cas de presumpta corrupció del cas Inipro, la vergonya en l'àmbit internacional de l'ajornament dels Jocs del Mediterrani o els nyaps de la gestió de l'equip de govern en projectes com la smart city del que sobtadament ja no es parla o el desús de grans edificis" com el Banc d'Espanya de la Rambla.

Sota el lema 'El futur de Tarragona: treball de totes i tots', el líder l'oposició ha titllat de "fluixa" la intervenció de l'alcalde. I sobre la seva proposta d''una aliança entre Govern i Oposició davant els reptes estratègics', Viñuales li ha recordat que "ja va fer un pacte de govern amb PP i Unió, concretament el pacte de la tranquil·litat". Motiu pel qual l'ha instat a assumir les seves responsabilitats i "prendre les decisions per a Tarragona que els seus votants reclamen".

Per la seva banda, el portaveu d'Esquerra Republicana, Pau Ricomà tampoc comparteix cap de les tesis defensades per l'alcalde: "Fa tants anys que fa d'alcalde, que ha perdut la perspectiva del que és la ciutat. Molt valent i poc crític, fa pagar les culpes a tothom i fins i tot la ciutadania."

Per als republicans la idea del gran pacte entre forces tampoc no els convenç: "Diu que vol fer pactes amb tu, però per projectes on la ciutat no hi té competències, i ho diu després d'haver-te menystingut i d'haver-te dit que tenia l'enemic a casa. No és la manera de funcionar", ha lamentat el líder republicà.

La portaveu d'Iniciativa, Arga Sentís, també ha estat present a la conferència de Ballesteros, però les seves idees tampoc no l'atreuen: "El que ens ja donat són paraules, molt boniques, grandiloquents, però ha tornat a parlar de promeses i compromisos, però de fets concrets, cap. L´únic que ha anunciat és que recuperarà la figura de regidor, però hauria d'explicar perquè la va treure en el seu moment".

Respecte l'oferta d'un gran pacte, Sentís creu que "com que és incòmode explicar el pacte amb el PP, una manera per no fer-ho és oferir un gran pcte de ciutat, però el problema és que és sobre objectius concrets i és això el que trobem a faltar, perquè no els ha explicat, i perquè no hi són".

El PdCAT i la CUP van anunciar que no assistirien a la conferència.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar