loader
menu

CIUTAT

Nintendo renova la seva confiança en una empresa de TGN per llençar la revolucionària Nintendo Switch

El Circ Ciutat divendres, 03 de març de 2017

Avui divendres, 3 de març, la multinacional japonesa posa al mercat a nivell mundial Nintendo Switch, la nova consola domèstica que es fa portàtil, i torna a confiar en l'agència tarragonina Màrqueting Land, especialitzada en accions sorprenents i 'cre [a] ctivas', per als esdeveniments de llançament a Espanya i Portugal.

Foto: cedida

Definida per Nintendo com la fusió del millor dels seus dispositius anteriors, Nintendo Switch és la plataforma més versàtil fabricat fins a la data, amb tres maneres de joc (a la televisió, com a pantalla de sobretaula, o portàtil) que podran ser provats en esdeveniments de gran impacte el disseny està ultimant Màrqueting Land i que es desenvoluparan al llarg de 2017.

Des que fa 10 anys naixés Wii, la consola que va marcar un abans i un després en el sector dels videojocs i en el reeixit llançament ja va participar Màrqueting Land, Nintendo ha seguit encarregant a aquesta agència, amb seu a Tarragona, les accions de demostració dels seus productes, tant consoles com jocs, a Espanya i Portugal.

L'experiència d'aquesta dècada de col·laboració amb el gegant nipó -a través de la filial espanyola Nintendo Iberia- ha convertit Màrqueting Land en una de les empreses especialitzades de referència a Espanya dins el mercat dels videojocs per a tots els públics. De fet, aquest elevat nivell de know how l'ha portat a realitzar tasques de consultoria per a Nintendo UK en relació al pla d'esdeveniments del llançament de Nintendo Switch al Regne Unit.

Des de la seva fundació el 2004, Màrqueting Land s'ha posicionat com una agència d'esdeveniments 'cre [a] ctius' (street marketing, roadshows, stands firals, convencions, sampling ...) que combinen una elevada dosi de creativitat amb una rigorosa i metòdica execució per tal de millorar els actius d'importants marques nacionals i internacionals a les quals presta servei


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar