loader
menu

CIUTAT

La Química de TGN incorpora el Grup Arola com a nou 'business partner'

El Circ Ciutat dilluns, 06 de març de 2017

La Química de Tarragona incorpora un nou actiu especialitzat en el sector de la logística. L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i el Grup Arola, format per les empreses Arola i Hitsein, han arribat a un acord de col·laboració pel qual l’agent de duanes es converteix en Business Partner de l’Associació.

Foto: AEQT

Arola és una empresa logística especialitzada en el sector químic que esdevé cabdal en l’àmbit del comerç internacional. La seva experiència i domini de la normativa duanera els permeten proposar respostes i solucions que s’adapten a les necessitats i característiques de cada un dels seus clients.

D’entre els serveis que ofereixen destaquen: duanes, transport i logística internacional, consignacions, assessoria en OEA, impostos especials i assessoria legal i formació en tots els àmbits del comerç internacional. Com a empresa, comparteixen els principis de seguretat i responsabilitat del sector químic, participant en els objectius de reducció d’emissions mitjançant el seu instrument Linking your CO2 i les activitats socials que organitzen.

L’acord ha estat signat per la Directora General de l’AEQT, Teresa Pallarès i Carlos Arola, Director General de la companyia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar