loader
menu

La Química de TGN incorpora el Grup Arola com a nou 'business partner'

El Circ Ciutat > Economia dilluns, 06 de març de 2017

La Química de Tarragona incorpora un nou actiu especialitzat en el sector de la logística. L’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) i el Grup Arola, format per les empreses Arola i Hitsein, han arribat a un acord de col·laboració pel qual l’agent de duanes es converteix en Business Partner de l’Associació.

Foto: AEQT

Arola és una empresa logística especialitzada en el sector químic que esdevé cabdal en l’àmbit del comerç internacional. La seva experiència i domini de la normativa duanera els permeten proposar respostes i solucions que s’adapten a les necessitats i característiques de cada un dels seus clients.

D’entre els serveis que ofereixen destaquen: duanes, transport i logística internacional, consignacions, assessoria en OEA, impostos especials i assessoria legal i formació en tots els àmbits del comerç internacional. Com a empresa, comparteixen els principis de seguretat i responsabilitat del sector químic, participant en els objectius de reducció d’emissions mitjançant el seu instrument Linking your CO2 i les activitats socials que organitzen.

L’acord ha estat signat per la Directora General de l’AEQT, Teresa Pallarès i Carlos Arola, Director General de la companyia.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar