loader
menu

CIUTAT

Alerten que l'Ajuntament de TGN planeja modificar 'a la carta' el catàleg de llocs de treball

El Circ Ciutat divendres, 10 de març de 2017

L'Ajuntament de Tarragona planeja modificar 'a la carta' el catàleg de llocs de treball dins de la casa, tot i que les millores només beneficiarien a una cinquantena de treballadors, i en deixarien fora més de 900. A més, d'entre altres modificacions del catàleg laboral també s'atorguen places a algunes persones que no les van aconseguir mitjançant el procediment adequat.

El sindicat CGT denuncia que les millores només beneficiaran una cinquantena de treballadors, i uns 900 en quedaran fora

Això és el que ha denunciat la CGT, un dels dos sindicats minoritaris a l'Ajuntament, (només tenen un representant) qui s’oposa a la modificació de catàlegs de llocs de treball que preveu aprovar l’equip de govern en el ple del proper 17 de març. "És l’únic instrument legal d’ordenació de personal amb què compta l’ajuntament malgrat l’obligació legal de comptar amb una Relació de Llocs de Treball", denuncia el sindicat, qui ho troba molt greu i considera que "només s’explica per la voluntat dels governs municipals de les darreres dècades (de l’època Nadal i la de Ballesteros) per així poder fer i desfer nomenaments de forma completament arbitrària i a dit."

Foto: circdetarragona.com

El sindicat creu que els canvis previstos només portaran millores per a determinats estaments de l’ens (al voltant d’una cinquantena) i que "sense desmerèixer el reconeixement de casos concrets i adequats, s’oblida del gran gruix de treballadores i treballadors de de categories inferiors (al voltant de 900) que sovint veu les seves condicions laborals i retributives per sota de les feines que realment exerceixen". Segons el sindicat CGT, un exemple d’això són les persones que desenvolupen tasques com a tècnics mentre laboralment només són considerats auxiliars.

El sindicat també retreu a l'equip de govern de Ballesteros que entre les modificacions que preveu el catàleg s’atorguen algunes places a determinades persones "que no van assolir‐les mitjançant el procediment adequat, creat amb aquesta finalitat; es tracta d’una promoció interna de 2013". D’altra banda, el sindicat qüestiona la creació de la plaça de Director de Serveis Centrals. "No respon a cap necessitat real de l’Ajuntament ni tampoc considerem adequada la retribució i despesa econòmica que suposarà per a l’Ajuntament de Tarragona (54.829,88 € només de complement específic)."

Per tot això la CGT denuncia públicament aquest plantejament de modificació del catàleg mentre no inclogui un reconeixement, en el seus expedients i en les seves retribucions salarials, de totes i tots els treballadors de l’Ajuntament.

La representació sindical a l'Ajuntament de Tarragona és la següent: UGT: 9; ASEMIT: 8; USOC: 7; CCOO: 4; SPPM: 1; CGT: 1.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar