loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El cor i l'orquestra de la URV donen el tret de sortida al cicle de música sacra de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 15 de març de 2017

El Rèquiem de Mozart donarà el tret de sortida el proper diumenge 19 de març al nou cicle de música sacra que s’ha incorporat enguany a la nova temporada de teatres de Tarragona març-juny. La interpretació anirà a càrrec del cor i la orquestra de la URV, que actuaran a les 19h a la Catedral de Tarragona amb l’acompanyament dels solistes Mireia Tarragó, Eulàlia Fontova, Albert Cid i Xavier Casademont i sota la direcció de Montse Ríos. Amb aquesta primera missa, se sumen quatre espectacles més que conformen el cicle que s’ha volgut impulsar des de la conselleria de Cultura amb el suport de Joventuts Musicals.

En plena Setmana Santa, el dilluns 10 d'abril, la Catedral tornarà a acollir un gran concert; La Missa de Glòria de Puccini, amb més de 160 músics i diferents cors dalt l'escenari.

En plena Setmana Santa, el dilluns 10 d’abril, la Catedral tornarà a acollir un gran concert; La Missa de Glòria de Puccini, amb més de 160 músics i diferents cors dalt l’escenari. La direcció anirà a càrrec de Xavier Puig i més endavant, el 30 d’abril la Seu serà novament l’escenari de música sacra amb La Missa in Angustiis de la mà del cor Vivaldi i acompanyats pel piano i direcció d’Òscar Boada.

Una imatge del cor de la URV. Foto: Ajuntament de TGN

Ja al mes de maig, el dissabte 6, l’Església de Sant Agustí acollirà el concert Ofici de Tenebres del cor Ensemble o vos Omnes sota la direcció de Xavier Pastrana i per tancar el cicle el 13 de juny la Catedral tornarà a acollir el darrer concert, en aquest cas, d’orgue, amb música barroca de les mans de Aarón Ribas.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar