loader
menu

CIUTAT

TGN reforça el servei de recollida selectiva a la Part Alta

El Circ Ciutat divendres, 17 de març de 2017

Els veïns de tres zones de la Part Alta podran tornar a usar contenidors fixes, de totes les varietats i amb més capacitat. Perquè puguin reciclar i ajudin a fer crèixer els índex de recollida selectiva. Els nous contenidors s'implantaran el proper 21 de març, i els indrets del nucli antic que tindran la possibilitat de reciclar, ja en millors condicions, seran els pròxims a la plaça de l'Oli, als del carrer Puig d’en Pallars i a Pla de Palau. Els contenidors que s'instal·laran són de paper i cartró, envasos, vidre i matèria orgànica i complementaran el servei de recollida de rebuig de les papereres mòbils.

Foto: circdetarragona.com

Els veïns que vulguin fer la recollida selectiva s'hauran de desplaçar a aquestes 3 illes fixes o anar als contenidors situats fora muralles, com feien fins ara. Si no, es pot optar perd dipositar el rebuig a les papereres mòbils que es col·loquen cada dia a les 19.30 h i es retiren a les 22 hores.

Des de l'Ajuntament informen que amb aquest canvi s'augmenta substancialment la capacitat dels contenidors de recollida selectiva de la Part Alta, per la qual cosa, es facilita el reciclatge a tots els residents.

Al gener de 2016 es van canviar aquestes illes de contenidors per contenidors més petits. Aquest canvi va ser provisional i es va fer per l'apuntalament i obres de la muralla, ja que impedien el pas dels camions de buidatge dels contenidors per la Baixada de la Guitarra.

Consulta els horaris en el document adjunt.


Documents

Horaris_recollida_selectiva_Part_Alta_2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar