loader
menu

CIUTAT

Desarticulen a TGN una organització que es dedicava a explotar sexualment dones xineses

El Circ Ciutat dijous, 23 de març de 2017

Una operació de la Policia Nacional a Tarragona, amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana, ha permès desarticular una organització dedicada al tràfic de persones amb fins d'explotació sexual, composta principalment per ciutadanes d'origen xinès.

Foto: CNP

L'operatiu s'ha saldat amb la detenció de tres persones a la ciutat de Tarragona. Durant la investigació es va poder identificar al pis que utilitzaven com a local per a trobades sexuals a tres ciutadanes de nacionalitat xinesa, un ciutadà de nacionalitat suïssa i a un client de nacionalitat espanyola. A més, durant el registre del pis la Policia també va confiscar diversa documentació personal falsa.

Aquest operació, duta a terme per agents de la Brigada Provincial d'Estrangeria i Fronteres de la Policia Nacional a Catalunya i agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona, s'enquadra dins la fase que la Policia Nacional desenvolupa del "Pla Policial contra el tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual", que inclou una campanya amb dos vídeos que informen de les diferents vies habilitades per canalitzar tant la col·laboració ciutadana, com la denúncia de les víctimes.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar