loader
menu

CIUTAT

El Consorci d'Aigües de TGN celebra el Dia Mundial de l'Aigua

El Circ Ciutat dijous, 23 de març de 2017

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha celebrat, com cada any, el Dia Mundial de l’Aigua amb una jornada que ha comptat amb la participació de tots els treballadors, excepte els que estaven de torn. La jornada, que ha acabat amb un dinar conjunt a les muscleres de la badia del Fangar, ha tingut lloc a la planta de potabilització de l’Ampolla, on l’acte central ha estat una conferència a l’Aula de l’Aigua, a més d’una visita a les instal•lacions, incloses les noves d’ozonització que ja estan en proves des de fa uns dies i que aviat entrarà en servei.

Foto: CAT

Sota el títol “Notícies que arriben del futur”, el comunicador Marc Vidal ha exposat les seves tesis sobre “Revolució 4.0, nova economia, futur socioeconòmic”, on efectua una anàlisi del moment històric que viu la humanitat en termes de creació, fabricació, distribució i organització.

La Quarta Revolució Industrial ha estat analitzada des d’una òptica positiva i inspiracional que parteix de la premissa de que no vivim una època de canvis sinó que estem en un canvi d’època en la qual el món s’ha automatitzat”; unes tesis que coincidien amb alguns dels casos que el CAT ja aplica, com el projecte SAOOEC (Sistema Automàtic d’Operació amb Optimització Energètica).

Marc Vidal ha explicat algunes claus de com afrontar aquest repte i convertir-lo en l’oportunitat que la història ens ofereix. S’ha de passar del “fer” al “ser.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar