loader
menu

CIUTAT

Joves europeus debaten sobre feina i futur a TGN en el marc d'un projecte Erasmus+

El Circ Ciutat divendres, 24 de març de 2017

L’Institut Tarragona rebrà entre els dies 23 i 29 març alumnes d’instituts de secundària de Marne (Alemanya), Ljubljana (Eslovènia), Trescore Balneario (Itàlia) i Levanger (Noruega). Aquests centres formen part, juntament amb l’Institut Tarragona, del Projecte Erasmus+ KA2 Apply And Employ. Ways To Enter The European Job Market”, on els estudiants participants dels diferents països realitzaran una sèrie d’activitats, encaminades a estudiar i entendre com es poden millorar les competències per poder tenir més facilitat a l’hora d’accedir al mercat laboral europeu en un futur.

Foto: Europe Direct TGN

Al llarg de la trobada a Tarragona els alumnes dels diferents països treballaran de manera col·laborativa diferents activitats programes en el desenvolupament del projecte.

Es realitzarà una visita guiada per Tarragona per donar a conèixer la nostra ciutat i les nostres tradicions, la qual ha estat organitzada pel centre d’informació Europe Direct Tarragona.

També es realitzarà una visita a l’empresa Repsol, ja que una de les àrees que es treballem al projecte, són les possible sortides laborals dels joves en funció del teixit industrial de la localitat on es troba ubicat el centre educatiu de cadascú dels països.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar