loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La Cambra de comerç busca fer negoci a la capital del regne

El Circ Ciutat dimarts, 30 d'abril de 2013

La Cambra de Tarragona ha donat un pas de gegant en la seva estratègia de mostrar al conjunt de l’Estat la capacitat que té en ajudar a emprenedors i exportadors a obrir-se al món, concretament als mercats africans i, sobretot, a mercats complexos com poden ser Sierra Leona, Libèria, Ruanda... (alguns dels darrers països que han rebut missions de la Cambra de Tarragona).

Una imatge de l'estand de la Cambra de Tarragona a la passada edició de la fira IMEX de Madrid. /circtgn

Els dies 24 i 25 d’abril a la Fira IMEX de Madrid, el principal aparador del país per poder mostrar l’oferta i els serveis que en matèria d’internacionalització realitzen les principals empreses i institucions, la Cambra de Tarragona hi ha participat per primera vegada i amb estand propi. Ha realitzat més d’un centenar de reunions privades amb empresaris procedents d’arreu del país i de diferents sectors productius, interessats en les possibilitats d’internacionalització que ofereix la Corporació tarragonina i l’èxit de les seves missions.

A l’edició d’enguany aquest saló especialitzat en comerç exterior i adreçat a empreses que volen fer negocis arreu del món ha rebut més de 4.000 visitants.

Tot plegat unes xifres que palesen la necessitat que tenen les empreses de trobar el recolzament adient per garantir la viabilitat en les seves accions internacionals.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar