loader
menu

CIUTAT

Metges i infermeres es formen a TGN per treballar en equip en incidents amb múltiples víctimes

El Circ Ciutat dilluns, 27 de març de 2017

El Col·legi d'Infermeria de Tarragona ha començat a impartir el primer curs d’aproximació i treball en equip d’Incidents amb Múltiples Víctimes (IMV). Hi participen com a alumnes una trentena de professionals mèdics, d’infermeria i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), dels centres sanitaris de la Regió Sanitària Camp de Tarragona.

Foto: gencat.cat

La formació serà impartida per professionals experts en emergències del SEM, i dels centres sanitaris de la Regió Sanitària Camp de Tarragona. Durant els tres dies que durarà el curs s’abordarà d’una manera integrada i transversal totes les actuacions protocol·litzades que han de realitzar els centres sanitaris, tal com preveu el Pla de Coordinació Territorial dels Centres Sanitaris en Incidents de Múltiples Víctimes de la Regió Sanitària Camp de Tarragona.

El curs és fruit dels convenis que ha establert el Servei Català de la Salut, des de la Regió Sanitària Camp de Tarragona, amb el Col·legi de Metges i el Col·legi d’Infermeres i Infermers de la demarcació de Tarragona.

Aquesta formació es troba sota el comanament del Pla Territorial de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT), juntament amb els altres estaments, com són els cossos de seguretat, Bombers i Protecció Civil, davant el gran impacte sanitari i social que suposen els incidents d’aquestes característiques.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar