loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

FESTES

TGN convoca per primer cop un concurs per escollir la imatge gràfica de Sant Magí

El Circ Festes dimarts, 28 de març de 2017

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona ha decidit donar un impuls a les festes de Sant Magí i per primera vegada ha convocat un concurs d’idees per a la imatge gràfica de les festes majors d'agost. D’aquesta manera es pretén donar un impuls a la festa del patró, fent-la més participativa i reflectint-ho amb una imatge sorgida d‘una perspectiva purament popular.

Foto: circdetarragona.com

La temàtica haurà d’inspirar-se en qualsevol aspecte de les festes de Sant Magí, tenint en compte que és la festa major de l’estiu tarragoní que combina tradició i modernitat i on l’element protagonista és l’aigua.

El jurat es reunirà abans del 19 de maig i valorarà la qualitat artística, i originalitat del disseny i, en especial, l’expressivitat i potencial comunicatiu com a reclam i imatge de les festes de Sant Magí 2017. Totes les persones interessades, especialment els professionals del disseny gràfic i la publicitat, podran presentar les seves propostes del 2 al 9 de maig, ambdós inclosos, a qualsevol de les oficines de l’OMAC.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar