loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN convoca per primer cop un concurs per escollir la imatge gràfica de Sant Magí

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 28 de març de 2017

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Tarragona ha decidit donar un impuls a les festes de Sant Magí i per primera vegada ha convocat un concurs d’idees per a la imatge gràfica de les festes majors d'agost. D’aquesta manera es pretén donar un impuls a la festa del patró, fent-la més participativa i reflectint-ho amb una imatge sorgida d‘una perspectiva purament popular.

Foto: circdetarragona.com

La temàtica haurà d’inspirar-se en qualsevol aspecte de les festes de Sant Magí, tenint en compte que és la festa major de l’estiu tarragoní que combina tradició i modernitat i on l’element protagonista és l’aigua.

El jurat es reunirà abans del 19 de maig i valorarà la qualitat artística, i originalitat del disseny i, en especial, l’expressivitat i potencial comunicatiu com a reclam i imatge de les festes de Sant Magí 2017. Totes les persones interessades, especialment els professionals del disseny gràfic i la publicitat, podran presentar les seves propostes del 2 al 9 de maig, ambdós inclosos, a qualsevol de les oficines de l’OMAC.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar