loader
menu

CIUTAT

L'Ajuntament ubicarà serveis de l'OMAC al solar que té a Rambla Vella

El Circ Ciutat divendres, 31 de març de 2017

Més tard del previst, com sempre acostuma a passar quan es tracta d'una obra pública, l'Ajuntament de Tarragona per fi ha pogut inaugurar la reforma interior del Palau Municipal. Els treballs, que es van reprendre ara fa un any després d'un període llarg aturats i van acabar el desembre passat, comprenen una superfície aproximada d'uns 1.400 metres quadrats i han costat finalment 3,2 milions d'euros.

Una imatge de l'edifici actual de l'OMAC. Foto: circdetarragona.com

Imatges de la inauguració de les obres de reforma de l'interior del Palau Municipal. Fotos: Mauri

Imatges de la inauguració de les obres de reforma de l'interior del Palau Municipal. Fotos: Mauri

Les noves dependències municipals, més espaioses i funcionals, estaran ocupades per Serveis a la Persona, Informàtica, alguns serveis d’Intervenció i Recaptació Voluntària que estaven dispersos, a més a més de Contractació, els sindicats i els partits polítics, que milloren els seus accessos de cara a la ciutadania.

Serveis de l'OMAC a Rambla Vella

Durant la inauguració, l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros ha anunciat que el consistori aprofitarà el solar que té a Rambla Vella per traslladar-hi alguns dels serveis que ara s'ofereixen a l'edifici de l'OMAC a la Rambla Nova. L'alt cost del lloguer mensual ha fet que el consistori hagi decidit aprofitar el local, que està annex al Palau Municipal, i donar-li ús. “Ara ens queda iniciar una segona fase que és la construcció al solar de la Rambla Vella per així poder alliberar l’edifici de la Rambla Nova, que anualment té un cost de 600.000 euros”, ha anunciat l'alcalde, Josep Fèlix Ballesteros.

Ballesteros ha destacat “que de no haver estat per la implicació de totes les administracions en uns moments econòmics tan difícils no s’hagués pogut fer”. El Pla d’Acció Municipal (PAM) de la Diputació ha aportat 910.085, 10 euros, és a dir, el 28,39% del total, mentre el Pla Únic d’Obres i Serveis (POUSC) de la Generalitat ha posat 650.000 euros, que representen el 20,26% del cost total de l’obra.

Ballesteros ha remarcat que “amb les obres de reforma d’aquesta part del Palau Municipal hem demostrat, un cop més, que hem estat capaços de recuperar edificis històrics que estaven en desús com l’antiga Chartreuse, el Teatre Tarragona, la Savinosa que ja té un projecte molt sòlid, el Teatre Romà, el Mercat Central, la Tabacalera o el Banc d’Espanya.

Les obres de construcció del Palau Municipal es van iniciar al març del 2009 i es van perllongar fins al 2012 que es va fer tota la rehabilitació estructural. Al març del 2016 es va reemprendre l’obra fins al 31 de desembre de l’any passat, que van finalitzar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar