loader
menu

CIUTAT

TGN convida a aparcar 'per la patilla'

El Circ Ciutat dilluns, 10 d'abril de 2017

“Aparcar a la ciutat mai ha estat tan senzill. Per la cara, per la patilla o fins i tot pel morro...” Amb aquest eslògan tant proper comença l'empresa municipal d'Aparcaments (AMT) convida el públic a participar en el sorteig d’un dels 8 abonaments anuals gratuïts per a qualsevol dels aparcaments administrats per l’empresa municipal.

A l'esquerra, el gerent de l'AMT, Sergio Arts; i al seu costat, el president de l'AMT, Josep Acero. Foto: Mauri

L’objectiu de la campanya és “aconseguir que la gent s’habituï a la imatge i identifiqui perfectament els aparcaments que són d’aquesta empresa municipal dels que són privats”, segons ha explicat el president d'AMT, Josep Acero. Coincidint amb l’aplicació de les noves tarifes, al setembre de 2016 es va estrenar la nova imatge corporativa de l’empresa municipal amb el propòsit que els usuaris reconeguin ràpidament els pàrquings d’ Aparcaments TGN, que comparteixen unes mateixes tarifes.

L’agència creativa que firma la campanya, també autora de la imatge corporativa de l’empresa, ha estat Pier Comunica i la previsió és que s’utilitzin suports exteriors per reiterar la imatge d’Aparcaments TGN i donar a conèixer com es port participar en aquest sorteig.

Tota la informació es pot trobar a:

http://www.amttgn.cat/aparcagratis/aparcaperlacara/

http://www.amttgn.cat/aparcagratis/aparcaperlapatilla/


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar