loader
menu

CIUTAT

Un centenar d'empreses assisteixen al lliurament dels Premis de Seguretat de Repsol

El Circ Ciutat dilluns, 10 d'abril de 2017

Un any més Repsol ha celebrat la Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials. L'acte ha servit per informar de les fites assolides en Seguretat i Medi Ambient durant l'Exercici 2016, així com per establir els Objectius per a aquest any 2017 i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. En la mateixa reunió s'ha expressat el reconeixement en matèria de seguretat a les empreses que més han destacat durant el 2016.

ESERMAN, DEPISA i MJ GRUAS són les empreses premiades per una millor gestió en matèria de seguretat laboral. A l'empresa MASA se li ha lliurat un diploma de reconeixement en matèria de seguretat i medi ambient

Les empreses col·laboradores premiades en l'edició d'aquest any per una millor gestió en matèria de seguretat laboral han estat ESERMAN, DEPISA i MJ GRUAS que a l'acte de lliurament han expressat les claus de la seva gestió en matèria de seguretat. Des de Repsol s'ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís de les companyies en la realització d'activitats preventives dins del Complex Industrial.

Fotos: Repsol

Fotos: Repsol

Així mateix, s'ha fet entrega d'un Diploma de Reconeixement en matèria de seguretat i medi ambient a l'empresa MASA, pel seu compromís, constància, proactivitat i implicació que li han permès establir i consolidar, durant els últims anys, l'estàndard en seguretat i medi ambient millor valorat del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

La reunió ha comptat amb la presència d'aproximadament 180 assistents pertanyents a un centenar d'empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada van assistir també els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut de SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d'Obra i els Tècnics de Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Al finalitzar l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació tant dels guanyadors com de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que contribueixen a millorar l'àmbit de la seguretat en el dia a dia de l'empresa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar