loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Un centenar d'empreses assisteixen al lliurament dels Premis de Seguretat de Repsol

El Circ Ciutat > Economia dilluns, 10 d'abril de 2017

Un any més Repsol ha celebrat la Reunió General de Coordinació d'Activitats Empresarials. L'acte ha servit per informar de les fites assolides en Seguretat i Medi Ambient durant l'Exercici 2016, així com per establir els Objectius per a aquest any 2017 i les grans línies estratègiques de la companyia en aquestes matèries. En la mateixa reunió s'ha expressat el reconeixement en matèria de seguretat a les empreses que més han destacat durant el 2016.

ESERMAN, DEPISA i MJ GRUAS són les empreses premiades per una millor gestió en matèria de seguretat laboral. A l'empresa MASA se li ha lliurat un diploma de reconeixement en matèria de seguretat i medi ambient

Les empreses col·laboradores premiades en l'edició d'aquest any per una millor gestió en matèria de seguretat laboral han estat ESERMAN, DEPISA i MJ GRUAS que a l'acte de lliurament han expressat les claus de la seva gestió en matèria de seguretat. Des de Repsol s'ha valorat la implicació, la proactivitat i el compromís de les companyies en la realització d'activitats preventives dins del Complex Industrial.

Fotos: Repsol

Fotos: Repsol

Així mateix, s'ha fet entrega d'un Diploma de Reconeixement en matèria de seguretat i medi ambient a l'empresa MASA, pel seu compromís, constància, proactivitat i implicació que li han permès establir i consolidar, durant els últims anys, l'estàndard en seguretat i medi ambient millor valorat del Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

circdetarragona_AD

La reunió ha comptat amb la presència d'aproximadament 180 assistents pertanyents a un centenar d'empreses col·laboradores de Repsol. A la trobada van assistir també els Gerents de les Mútues, dels Serveis de Vigilància de la Salut de SPA (Serveis de Prevenció Aliens) i els Gerents, els Caps d'Obra i els Tècnics de Prevenció de les empreses que treballen al Complex Industrial de Repsol a Tarragona.

Al finalitzar l'acte, Repsol ha agraït el treball i l'esforç de superació tant dels guanyadors com de totes les persones i empreses que treballen al Complex Industrial i que contribueixen a millorar l'àmbit de la seguretat en el dia a dia de l'empresa.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar