loader
menu

CIUTAT

Dow TGN premia la qualitat i la seguretat de les seves empreses proveïdores

El Circ Ciutat dilluns, 10 d'abril de 2017

Dins el marc de la reunió anual que Dow Chemical Ibèrica organitza amb les empreses de serveis que col·laboren en el Complex Industrial del Camp de Tarragona, s'ha fet entrega dels premis a aquelles companyies que, d'acord amb els criteris establerts pel Pla de avaluació de les Empreses de Serveis, han obtingut els millors resultats en matèria de seguretat, qualitat i fiabilitat de les seves intervencions.

Foto: DOW Tarragona

Es tracta d'un esdeveniment que reafirma la importància de la integració, la col·laboració i el treball conjunt de Dow i de les empreses de serveis, representades en aquest acte per 140 directius i responsables de prevenció i qualitat. Aquests representen a les 60 companyies que diàriament treballen en el Site de Tarragona, un col·lectiu de més de 650 persones que accedeixen a les instal·lacions de Dow per a prestar diferents serveis auxiliars. Aquests empleats són vitals per entendre la fortalesa i la competitivitat de Dow, ja que realitzen funcions bàsiques per al bon desenvolupament de la companyia. Dow integra aquests empleats i els aplica les mateixes exigències de seguretat que la resta de membres de la companyia, de manera que aquests premis són un reconeixement s la seva excel·lència en l'àmbit de la seguretat i la qualitat de l'execució dels treballs realitzats.

Durant l'esdeveniment es va posar en comú els resultats de l'any passat 2016 en Seguretat i es van compartir les àrees estratègiques per al 2017. En aquest sentit el responsable de Salut, Seguretat, Medi Ambient i Infraestructures de Dow Chemical Ibèrica, Ignasi Cañagueral, va ser qui va presentar les expectatives i el pla específic per a les empreses de serveis. Juan Alcalde i Javier Almandoz, representants de l'AEST (Associació d'Empreses de Servei de Tarragona) van presentar els índexs i resultats, així com els beneficis del sistema implantat a Tarragona juntament amb l'AEQT (Associació d'Empreses Químiques de Tarragona).

En la clausura de la reunió anual es van concedir els premis 2016 de Qualitat, Seguretat, Salut i Medi Ambient. Heiko Dahms, director d'EH & S d'Europa, Orient Mitjà, Àfrica i Índia de Dow, va fer lliurat a SIEMSA Control el Premi EH & S a la Millor Empresa de Serveis, guardó que va recollir el seu gerent, Jeroni Castañer. Jaume Sariol, director general de la Producció de Ibèrica i del complex industrial de Dow a Tarragona, va concedir a Atrian el Premi a Qualitat d'Execució de Treballs, que va ser recollit David García, Director de Qualitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar