loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Manel i El Dúo Dinámico actuaran a TGN per Sant Magí

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 02 de maig de 2013

Manel i Dúo Dinámico actuaran a Tarragona per les Festes de Sant Magí 2013. Divendres 16 d’agost, els Manel arribaran a l’auditori Camp de Mart per presentar Atletes, baixin de l’escenari, el seu aclamat nou treball avalat per l’èxit del single Teresa Rampell. I de l’avantguarda del pop, al classicisme amb segell propi de la mà de Ramón Arcusa i Manuel de la Calva, més coneguts com a Dúo Dinámico, que arribaran el dissabte 17 d’agost al mateix escenari. Cançons que han estat la banda sonora de diverses generacions amb veritables himnes atemporals com Esos ojitos negros, Quisiera ser i Resistiré entre d’altres.

Una imatge promocional dels incombustibles Dúo Dinámico.

Els dos concerts seran a les 10 de la nit i s’emmarquen també dins la programació de l’ETC Festival d’Estiu de Tarragona, que tindrà lloc com cada any durant els mesos de juliol i agost a l’Auditori del Camp de Mart.

Des d’aquest mateix divendres ja es podran comprar les entrades pels dos concerts a les taquilles del Teatre Metropol els dijous i divendres de 12 a 14 i de 18 a 20, i les 24 hores a www.latracaespectacles.com i www.theproject.es. Les entrades pel concert de Manel es podran adquirir a partir de 23 € i les del Dúo Dinámico oscil·laran entre els 29 i els 48 €.

Els concerts de Manel i de Dúo Dinámico, conjuntament amb el d’Alejandro Sanz ja anunciat fa prop d’un mes, conformen els tres espectacles de pagament per aquestes Festes de Sant Magí 2013. Recordem que les entrades pel concert d’Alejandro Sanz del 8 d’agost dins la gira La música no se toca ja es poden adquirir des del passat 15 de març.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar