loader
menu

CIUTAT

Mor d'una aturada cardíaca el director general de la Muntanyeta, Jaume Marí

El Circ Ciutat dijous, 13 d'abril de 2017

Jaume Marí, el director general de La Muntanyeta, va morir el passat dimecres 12 d'abril a l'edat de 60 anys a causa d'una aturada cardíaca. Marí era el director general de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC) La Muntanyeta, i actualment també presidia la Confederación ASPACE, l'entitat que representa les persones amb paràlisi cerebral de l'estat espanyol.

Jaume Marí. Foto: La Muntanyeta

Jaume Marí Pàmies va néixer a Tarragona el 1956. Va cursar estudis d'Enginyeria Tècnica Industrial i Enginyeria Informàtica, encara que la seva carrera professional va girar al voltant de les àrees de la gestió empresarial. Durant 18 anys va dirigir el Departament d'Explotació Informàtica de Repsol S.A. i més tard va ocupar la gerència de l'empresa MAES S.A.

Marí va destacar per la seva implicació en el tercer sector social. Va ser membre de la Junta Directiva de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral - La Muntanyeta des de 1993. Va presidir l'entitat durant 8 anys, i actualment, n'ostentava la direcció general.

També va presidir ECOM Tarragona i la vicepresidència d'ECOM Catalunya, així com va ser membre de diferents juntes directives en diferents entitats de la discapacitat. En l'actualitat, també formava part de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Paràlisi Cerebral (FEPCCAT), així com ocupava diferents càrrecs en entitats del sector de la discapacitat pel seu càrrec de president de la Confederación ASPACE.

Marí va destacar per la seva perseverança i lluita constant en defensa de les persones amb discapacitat. Era una persona incansable, constant, compromesa i molt estimada per tothom.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar