loader
menu

CIUTAT

El PdeCAT activa el compte enrere per a les municipals

El Circ Ciutat dimarts, 18 d'abril de 2017

"Refresquem Tarragona". Amb aquest objectiu de llarg recorregut, el Partit Demòcrata de Tarragona ha donat el tret de sortida a una campanya que pretén fer durar dos anys, fins a les eleccions municipals de 2019, on, a banda de tractar de recuperar el terreny perdut en els darrers comicis, apostarà per una transformació de la ciutat.

“Refresquem Tarragona no és només un eslògan. És una actitud, una forma de treballar i una forma d’entendre la política. Som un partit nou, renovat i amb forces, per això, tot allò que fem ha de ser fresc, diferent i ha de tenir la força que té el Partit Demòcrata"

“Refresquem Tarragona no és només un eslògan. És una actitud, una forma de treballar i una forma d’entendre la política. Som un partit nou, renovat i amb forces, per això, tot allò que fem ha de ser fresc, diferent i ha de tenir la força que té el Partit Demòcrata", ha explicat el president del comitè local del PdeCAT a Tarragona, Albert Puñet, qui ha reiterat el seu desig de "demostrar a la ciutadania que és el partit que ha transformat aquesta ciutat però amb noves forces, gent jove i que les coses poden fer-se de forma diferent."

Imatge del comitè local del PdeCAT Tarragona. Foto: PdeCAT

Logo de la campanya "Refresquem Tarragona".

Per això, des del PdeCAT insisteixen que estan preparats "per poder oferir a la ciutat quelcom diferent al que històricament han fet els partits polítics. Som un col·lectiu de persones compromeses amb la ciutat, amb una clara sensibilitat social i amb ganes de fer coses noves per la ciutat que estimem.”

Dins de la campanya hi tindran cabuda activitats molt diverses. S'escoltarà més als barris, es col·laborarà amb les entitats de caire social, es faran taules rodones per debatre sobre temes d'actualitat a la ciutat i també s'organitzaran debats amb polítics d'altres partits i administracions. Fins i tot, des del PdeCAT han anunciat que premiaran les persones i les entitats amb vinculació a Tarragona, obrint la primera convocatòria del Premi Pere Anglada i Duran. “Aquesta campanya neix amb la voluntat de mostrar a la ciutat que els partit polítics poden i han de fer moltes més coses, més enllà de política", ha apuntat Puñet.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar