loader
menu

CIUTAT

La URV obre a la ciutadania el Campus Sescelades

El Circ Ciutat dijous, 20 d'abril de 2017

La Universitat Rovira i Virgili mostrarà el Campus Sescelades a tota la comunitat universitària i a tota la ciutadania. Ho farà demà divendres 21 d'abril, i amb la implicació de representants de les facultats, escoles i diferents serveis, en una jornada amb prop d'una setantena d'activitats lúdiques, científiques i educatives pensades per a públics de totes les edats.

Foto: URV

Coincidint amb els 25 anys de la Universitat, la comissió de l’activitat “Descobreix el campus Sescelades” ha preparat prop de 70 activitats precisament per això, per oferir la possibilitat de descobrir tot allò relacionat amb la docència, la recerca i la transferència que es fa tant a la Universitat com a la resta d’infraestructures que es troben situades a Sescelades, al barri de Sant Pere i Sant Pau, com ara al Centre de Transferència de Tecnologia i Innovació, a l’Institut Català d’Investigació Química o a l’Institut de Paleoecologia Humana i Evolució Social.

Facultat de Química, al campus Sescelades

La jornada començarà a dos quarts d’una del migdia i els actes es repartiran per les diferents facultats i escoles, i també al CRAI, als patis i a diferents espais oberts del campus. De fet i per donar a conèixer tots els racons, el tren turístic de Tarragona realitzarà gratuïtament recorreguts pel campus.

A les dues del migdia, al pati del CRAI, es farà l’acte de col·locació de la primera pedra del Jardí de les Papallones que, un cop acabat tindrà una superfície d’entre 200 i 300 m2 amb plantes petites i mitjanes, la floració de les quals atrauran papallones, insectes i aus.

Entre els actes que s’han preparat per aquest dia destaquen també tallers científics, tastos de vins de les diferents DOs, actuacions musicals i teatrals, esports, xerrades i exposicions. Ja al migdia hi ha una degustació de vermut i de fideuà oberta per a tothom i a partir d’aquí i fins passades les nou de la nit, les activitats es desenvoluparan de forma paral·lela en diferents espais. Algunes de les activitats requereixen d’inscripció.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar