loader
menu

CIUTAT

TGN 2018 supera l'avaluació del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis

El Circ Ciutat divendres, 21 d'abril de 2017

Bones notícies per a Tarragona en clau Jocs. El Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM) ha ratificat la confiança en el projecte de Tarragona 2018 i ha assegurat que els avanços organitzatius garateixen que la competició serà un èxit.

Foto: Tarragona 2018

Durant la trobada s'han ha aprovat modificacions en el calendari esportiu respecte les previsions inicials a causa de l'impediment que el voleibol es disputi al complex Sant Jordi. Aquesta disciplina tindrà lloc finalment al recinte de la Tarraco Arena Plaça (TAP). De retruc, la competició de gimnàstica rítmica, que havia de tenir lloc a la TAP, es disputarà al Pavelló Olímpic de Reus, que ja tenia previst acollir les proves de gimnàstica artística.

"El que hem vist aquests dies garanteix les bones condicions per assegurar l'èxit de la celebració dels Jocs. La perseverança i tenacitat del Comitè Organtizador fan que tots estiguem tranquils", ha assegurat satisfet el president del CIJM, Amar Addadi. A més, ha posat un èmfasi especial en la bona marxa de les obres de les instal·lacions esportives: "Els Jocs Mediterranis sempre han deixat una herència per a les futures generacions i la transformació de l'Anella Mediterrània, a més de ser un motiu d'orgull, representen un gran llegat per a la ciutat".

Durant dos dies, el Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis ha celebrat al Centre de Convencions de Port Aventura diferents reunions de treball, tant de dinàmica interna de l'organització com per avaluar, amb el Comitè Organizador de Tarragona 2018, el desenvolupament de la cita esportiva.

Per tot plegat, l'alcalde de Tarragona i president del Comitè Organitzador, Josep Fèlix Ballesteros, ha remarcat que totes les institucions "han constatat unes sensacions molt positives", i ha agraït al Comitè Internacional, i al president en particular, la confiança mostrada en tot moment en el projecte.

En la mateixa línia s'ha mostrat el director general d'Esports del Consejo Superior de Deportes (CSD), Jaime González Castaño, que ha posat èmfasi en la "coordialitat i sintonia de totes les parts". El dirigent de l'organisme autònom ha destacat el compromís "ferm i inequívoc" del govern de l'Estat en Tarragona 2018, que es ratificarà aquest dimarts en la signatura d'un conveni de col·laboració per part de la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría.

Durant les reunions del Comitè també s'ha informat al CIJM de la promoció interna de Mariona Casals, nova directora de l'Àrea d'Administració, Finances i Serveis Jurídics de la Fundació dels Jocs. També s'ha fet públic que el territori acollirà els dies 12 i 13 d'octubre la propera assemblea general del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar