loader
menu

CIUTAT

Més de 200 parades donaran caliu a TGN durant la Diada de Sant Jordi

El Circ Ciutat dissabte, 22 d'abril de 2017

Més de dues-centes parades donaran vida i caliu a Tarragona durant la Diada de Sant Jordi. En concret, 209, la major part de les quals (171) estaran ubicades a la Rambla Nova, centre neuràlgic de la diada a la ciutat. N'hi haurà de venda de llibres, de flors, d'articles de marxandatge relacionats amb la Diada, d'entitats, associacions i partits polítics, entre d'altres. Aquestes parades, degudament senyalitzades i ordenades, estaran agrupades en diferents coques segons la seva tipologia:

Foto: circdetarragona.com

A la coca 1, del Balcó del Mediterrani als carrers Adrià i Sant Agustí, 60 parades, l'espai estarà ocupat per a centres escolars, clubs i entitats esportives, agrupacions d'escoles i colles castelleres. A la coca 2, entre els carrers Adrià i Sant Agustí i Unió i Sant Francesc, hi haurà 70 parades, i l'espai estarà ocupat per institucions, entitats d'àmbit nacional amb delegació a la ciutat, entitats ciutadanes, mitjans de comunicació, partits polítics i professionals de la venda de llibres i flors.

A la coca 3, dels carrers Unió i Sant Francesc fins al monument als Despullats, 21 parades. Aquí hi haurà llibreters i floristes, i per últim, a la coca 4, entre els Despullats i la Font del Centenari, 20 parades, amb entitats i associacions del tercer sector.

A la resta del centre de la ciutat i als barris hi ha previstes 38 parades de venda de flors i llibres.

Primera cita castellera de la temporada

A les 20 h, el tram superior de la Rambla Nova acollirà la tradicional diada castellera de Sant Jordi, primera cita de la temporada que aplega les quatre colles de la ciutat: Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets del Serrallo i Castellers de Sant Pere i Sant Pau. La diada castellera de Sant Jordi es desenvolupa a l'antiga, és a dir, amb actuacions simultànies de les colles.

D’altra banda, l’Ajuntament proposa un any més que durant aquests dies els seguidors de les xarxes socials de Tarragona Cultura i Ajuntament de Tarragona, expliquin quins són els llibres que regalen o que els hi agradaria rebre amb l'etiqueta #elmeullibreés i que ho pengin tant a Twitter com a Instagram. Un cop passada la Diada se sortejarà un lot de llibres entre els participants de cada xarxa.

Aquesta i altres propostes del cap de setmana i la Diada de Sant Jordi, tant a TGN com a la resta del territori, les podeu consultar al Circdelacultura.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar