loader
menu

MéS ENLLà DE TGN

El festival PrimaverArt del Morell s'acomiada amb gran èxit de públic

El Circ Més enllà de TGN dimarts, 25 d'abril de 2017

Els habitants del Morell han gaudit de valent les diferents propostes que han donat vida a la tercera edició del PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer que l’Ajuntament morellenc ha consolidat com un referent cultural en la primavera del municipi.

Fotos: Ajuntament del Morell

Fotos: Ajuntament del Morell

Fotos: Ajuntament del Morell

Fotos: Ajuntament del Morell

El nombrós seguiment per part del públic ha estat la nota predominant en totes i cadascuna de les 15 propostes que el PrimaverArt 2017 ha portat fins als carrers i places del Morell. Teatre, clown, música, circ, dansa i teatre infantil han estat les disciplines que han permès consolidar el PrimaverArt com un festival imprescindible en el calendari morellenc.

El PrimaverArt 2017 va començar divendres amb els espectacles Espai fàbrica de talents (microteatre), Nàufrags (circ clown) i Lurrak (teatre, música, circ). Pel que fa a dissabte, els morellencs van gaudir amb Queviures (teatre infantil), Rats (teatre itinerant), Las Polis (teatre clown), The Auditions (circ), Mesa para dos (teatre de carrer),¿Dónde está Bertín? (microteatre musical) i Càntut (música), mentre que es va arribar al final dels actes ahir diumenge, amb Punch! (teatre clown), Sardanistes (música, dansa), Ramon (teatre), Sandàlies (microteatre) i L’estiueig (teatre).

Junt amb l’excel·lent afluència de públic, motivada per la qualitat de les propostes presentades, la tercera edició del PrimaverArt ha destacat per la bona crítica rebuda i per la varietat i qualitat dels espectacles.

Fruit d’aquesta bona resposta, el consistori morellenc ja treballa en la propera edició. “Apostarem per polir petits aspectes que poden ser millorats i ens centrarem en oferir espectacles de qualitat que impliquin a totes les disciplines artísitiques”, ha explicat Judit Fernández, regidora de Cultura, Festes i Joventut de l’Ajuntament del Morell. Així mateix, la responsable municipal ha posat de manifest que “la bona resposta social ens indica que anem pel bon camí i que, junt amb la programació de les dues temporades anuals al Teatre-Auditori, estem encertant amb allò que a nivell cultural vol veure, escoltar i gaudir el públic morellenc”.

Finalment, la regidora morellenca també ha valorat “molt positivament la presència de l’espai Food Trucks, que ha aportat un valor afegit al PrimaverArt. Per a properes edicions, estudiarem seguir amb aquesta iniciativa i, si podem, incorporar-ne d’altres que resultin interessants”.

Tot plegat ha configurat un programa que, tal i com s’ha pogut comprovar, ha agradat i molt al nombrós públic assistent que ha omplert carrers i places per gaudir dels diferents espectacles programats en el marc de la tercera edició del PrimaverArt del Morell.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar