loader
menu

El Balcó del Mediterrani es tornarà a convertir en una gran barra de dansa clàssica

El Circ Cultura dijous, 27 d'abril de 2017

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, els Teatres de Tarragona junt amb l’Associació per al Foment de la Dansa de Tarragona (AFDT) i altres escoles de dansa de la ciutat proposen diversos actes per aquest cap de setmana i els propers dies. En primer lloc la cita és aquest dissabte 29 d’abril a les 11h que serà quan se celebrarà la Gran Barra de Dansa clàssica al Balcó del Mediterrani; on més de 150 alumnes de les escoles de dansa de la ciutat faran una classe, acompanyats per la Lectura del Manifest del Dia Internacional.

Foto: Laia Marín

L’endemà, diumenge 30 d’abril, hi ha dues trobades més amb la dansa, en primer lloc a les 12h del matí al Parc Francolí on alumnes i professors de diverses escoles de dansa de la ciutat ens oferiran coreografies de diversos estils de dansa i a la tarda, al Teatre Tarragona en dues sessions (18 i 20h) es podrà gaudir de la Gala de Dansa, organitzada per l’AFDT i amb les escoles Artis, Estudi de Dansa Montserrat, Escola Endantza i el Taller.

De cara al cap de setmana vinent, dels dies 4 i fins al diumenge 7 de maig, s’han programat dos espectacles dins la temporada de Teatres març-juny, com són Áureo, de Dantzaz i Acròstic de l’Esbart Ciutat Comtal. En primer lloc, la companyia Dantzaz sortirà al carrer amb 12 dels seus ballarins, el dijous 4 de maig, fent un acció d’apropament de la dansa al públic en general, en diferents punts del centre de la ciutat a partir de les 19.30h.

L’endemà actuaran al Teatre Tarragona, a les 21h amb l’espectacle Áureo. Després de l’èxit aclaparador de Flash!, aquesta prestigiosa companyia torna amb un espectacle sorprenent, tant pels amants de la dansa com per a tots aquells que volen acostar-s’hi per primer cop. El diumenge dia 7 l’Esbart Ciutat Comtal ens oferirà Acròstic, també al Tarragona a les 18.30h. Un espectacle de dansa d’arrel tradicional però que ha sabut excel·lir combinant-ho amb elements contemporanis.

Totes dues companyies oferiran una conversa amb el públic en acabar els espectacles dins el cicle Fòrum de l’espectador.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar