loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Balcó del Mediterrani es tornarà a convertir en una gran barra de dansa clàssica

El Circ Cultura i patrimoni dijous, 27 d'abril de 2017

Amb motiu del Dia Internacional de la Dansa, els Teatres de Tarragona junt amb l’Associació per al Foment de la Dansa de Tarragona (AFDT) i altres escoles de dansa de la ciutat proposen diversos actes per aquest cap de setmana i els propers dies. En primer lloc la cita és aquest dissabte 29 d’abril a les 11h que serà quan se celebrarà la Gran Barra de Dansa clàssica al Balcó del Mediterrani; on més de 150 alumnes de les escoles de dansa de la ciutat faran una classe, acompanyats per la Lectura del Manifest del Dia Internacional.

Foto: Laia Marín

L’endemà, diumenge 30 d’abril, hi ha dues trobades més amb la dansa, en primer lloc a les 12h del matí al Parc Francolí on alumnes i professors de diverses escoles de dansa de la ciutat ens oferiran coreografies de diversos estils de dansa i a la tarda, al Teatre Tarragona en dues sessions (18 i 20h) es podrà gaudir de la Gala de Dansa, organitzada per l’AFDT i amb les escoles Artis, Estudi de Dansa Montserrat, Escola Endantza i el Taller.

De cara al cap de setmana vinent, dels dies 4 i fins al diumenge 7 de maig, s’han programat dos espectacles dins la temporada de Teatres març-juny, com són Áureo, de Dantzaz i Acròstic de l’Esbart Ciutat Comtal. En primer lloc, la companyia Dantzaz sortirà al carrer amb 12 dels seus ballarins, el dijous 4 de maig, fent un acció d’apropament de la dansa al públic en general, en diferents punts del centre de la ciutat a partir de les 19.30h.

L’endemà actuaran al Teatre Tarragona, a les 21h amb l’espectacle Áureo. Després de l’èxit aclaparador de Flash!, aquesta prestigiosa companyia torna amb un espectacle sorprenent, tant pels amants de la dansa com per a tots aquells que volen acostar-s’hi per primer cop. El diumenge dia 7 l’Esbart Ciutat Comtal ens oferirà Acròstic, també al Tarragona a les 18.30h. Un espectacle de dansa d’arrel tradicional però que ha sabut excel·lir combinant-ho amb elements contemporanis.

Totes dues companyies oferiran una conversa amb el públic en acabar els espectacles dins el cicle Fòrum de l’espectador.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar