loader
menu

CIUTAT

TGN i Reus repetiran l'experiència i tornaran a impulsar una campanya comercial conjunta

El Circ Ciutat dijous, 04 de maig de 2017

Més de 300 botigues de Tarragona i Reus han participat en la primera campanya comercial conjunta entre les dues ciutats, "Tot queda a casa" impulsada per les associacions La Via T de Tarragona i El Tomb de Reus. "Històrica" i "pionera", segons han destacat les respectives regidores de comerç d'una i altra ciutat, Elvira Ferrando i Montserrat Caelles.

Foto: Via T

Davant d'aquests resultats, l'any que ve tornarà a repetir-se la campanya, i ho farà durant la Setmana del Comerç. A més, les dues entitats ja treballen per seguir treballant conjuntament per impulsar altres iniciatives i sinergies de forma conjunta, fent front i trencant amb tòpics llegendaris de competitivitat entre ambdues ciutats.

Durant la campanya han participat un total de 320 botigues entre les dues ciutats i s'han repartit més de 10.000 rasques i premis amb compres superiors a 20€ durant les dues setmanes de la campanya, per fomentar el petit comerç i el moviment de clients entre les dues ciutats i els seus establiments. A més, la plana facebook de la campanya ha obtingut 700 seguidors i 16 mil visites. També s'hi han organitzat desfilades de moda, animació a peu de carrer i un concurs fotogràfic que ha comptat amb la participació d'una quarantena d'usuaris i 680 vots.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar