loader
menu

CIUTAT

El Sociosanitari Francolí de TGN crea un grup d'acompanyament al dol

El Circ Ciutat diumenge, 07 de maig de 2017

L’Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona serà l’escenari de la primera experiència del Grup d’Acompanyament al Dol. Es tracta d'una iniciativa de l’Equip d’Atenció Psicosocial de la Fundació Vilaniu, que és un dels més de quaranta equips d’arreu de l’Estat espanyol que formen part del Programa d’Atenció a Persones amb Malalties Avançades de l’Obra Social “la Caixa”.

Foto: ccma.cat

El grup està obert a totes aquelles persones que ho desitgin i que es troben en procés de dol per la pèrdua d’una persona estimada. El dol és un procés natural en l’ésser humà, en el què necessitem adaptar-nos a una nova vida on no hi és la persona que ha mort. Un grup d’acompanyament a familiars en dol és una eina molt útil en aquest procés, ja que posa en contacte a persones que estan vivint situacions similars, fet que potencia un major sentiment d’entesa, vincle, acceptació, normalització, i sentiment de comprensió, tant necessari en qualsevol procés de creixement personal.

El grup constarà de moments de diàleg o debat entre els assistents, amb temes relacionats directa o indirectament amb el procés de dol.

Les sessions, que seran guiades pels psicòlegs EAPS Fundació Vilaniu, Joe Vinyes i Miriam Cabré, són de caràcter gratuït i garanteixen la confidencialitat dels participants que, per la seva banda, s’han de comprometre a una assistència regular en la mesura de les seves possibilitats.

El 8 de maig a les 16:30 a la Sala de Formació de l’ Hospital Sociosanitari Francolí tindrà lloc una primera sessió de caràcter informatiu. Les persones interessades poden adreçar-se al telèfon 977 230 888 de l’Hospital Sociosanitari Francolí o mitjançant el mail jovinyes@fundaciovilaniu.cat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar