loader
menu

CIUTAT

Les queixes per la perillositat dels accessos a l'A7 des de TGN arriben a Madrid

El Circ Ciutat dijous, 11 de maig de 2017

Hi ha alguns accessos a l'autovia A7 al seu pas per Tarragona que són perillosos i que en els propers mesos podrien deixar de ser-ho. Després que el plenari de TGN va aprovar el novembre de l'any passat una moció d'ERC en que es denunciava la perillositat de les incorporacions i sortides a aquesta via, els republicans ho van portar al Senat, de la mà de la senadora per TGN, Laura Castel.

Una imatge de l'accès a l'A7 des de l'avinguda Catalunya. Foto: ERC

Des d'ERC celebren que la Comissió de Foment de la Cambra Alta hagi aprovat per unanimitat reclamar a l’executiu espanyol la millora dels accessos de l’A-7 al seu pas per Tarragona ciutat. Es reclama al Ministeri de foment que adeqüi les incorporacions i sortides de l’A-7 entre els punts quilomètrics 1162 i 1164 allargant-les fins als 125 metres.

Segons els republicans, aquest és un requisit que marca la normativa per a carreteres on la velocitat és de 100 km/h. "L’A7 és un eix viari fonamental per a la ciutat, una circumval·lació urbana que suporta un trànsit de l’ordre de 50.000 vehicles diaris, molts d’ells d’alt tonatge. És indispensable garantir-ne la seguretat, les incorporacions i sortides tal i com estan dissenyades suposen un perill pels conductors", ha explicat el portaveu republicà al consistori tarragoní, Pau Ricomà.

Laura Castel, senadora d’ERC per Tarragona, ha fet arribar aquesta setmana a la Comissió de Foment una petició impulsada des de la capital tarragonina pel grup municipal. "Aprofitant la presència d’ERC a Madrid volem aportar solucions a les necessitats de la ciutat", ha explicat Ricomà.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar