loader
menu

CIUTAT

Una jornada de voluntariat verd serveix per recollir 250 quilos de deixalles de la llera del Francolí

El Circ Ciutat diumenge, 14 de maig de 2017

Nova activitat de sensibilització mediambiental a l'entorn del riu Francolí, i en aquesta ocasió amb participació de voluntaris procedents de les empreses del sector químic de Tarragona, la majoria de la família dels plàstics. En el marc de l'European Clean Up Day, més de 170 persones van prendre part el dissabte 13 en el Voluntariat Verd de Cicloplast; una iniciativa que va servir per recollir uns 250 quilos de residus.

L'acció, en que van participar 170 voluntaris d'empreses químiques de TGN, s'emmarca en l''European Clean Up Day',

La Jornada de Voluntariat Verd de Cicloplast va comptar també amb la col∙laboració molt activa de l'Ajuntament de Tarragona i de Mare Terra Fundació Mediterrània, que a la seva Escola de Natura Francolí va impartir tallers lúdics ambientals per als nens, alhora que els adults rebien formació dinàmica sobre prevenció i reciclatge de residus.

Fotos: Cicloplast

Fotos: Cicloplast

Posteriorment, tots els voluntaris van realitzar una ruta de senderisme per la ribera del riu Francolí amb neteja de l'espai natural, com a mitjà de sensibilització ambiental per a la prevenció de l'abandonament de residus en llocs inadequats (litter), separant les diferents tipologies de residus per al seu posterior reciclat.

L'acció comptava amb la col∙laboració de l'AEQT (Associació Empresarial Química de Tarragona) i en concret de les empreses BASF, Covestro, Dow Chemical, Elix Polymers, Ercros, LyondellBasell, Messer, Repsol, TDE i Total.

La jornada ha comptat amb la participació d'un voluntari molt especial, Woody un dels personatges de PortAventuraWorld.

Amb aquesta activitat, Cicloplast s'uneix a altres similars que es desenvolupen el mateix dia, en el marc de l'European Clean Up Day, en entorns naturals de tot Europa i que, a Catalunya, estan coordinades per l'Agència de Residus de Catalunya.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar