loader
menu

TGN trasllada novament als barris la campanya per fomentar la recollida selectiva

El Circ Ciutat > Medi Ambient dimecres, 17 de maig de 2017

L’Ajuntament de Tarragona continua amb la seva campanya pel foment de la recollida selectiva als barris. Després que a la tardor de l'any passat ja es van iniciar accions a Bonavista, Campclar, La Floresta, L'Albada, Parc Riuclar, Sant Salvador i Sant Ramon, entre d'altres zones, el consistori focalitzarà l'atenció en Torreforta, La Granja, Riu Clar i Icomar. Des d’avui i fins l’11 de juliol, engega aquesta acció per promoure i millorar la recollida dels envasos, vidre, paper i cartró i informar dels horaris per llençar la brossa.

Una imatge d'arxiu de la presentació de la campanya pel foment de recollida selectiva als barris, l'octubre de l'any passat. Foto: circdetarragona.com

Les accions se centraran en informar a peu de contenidor sobre com fer correctament la separació dels residus. Un equip de 4 educadors ambientals recorreran els quatre barris i s’ubicaran en les àrees de contenidors de manera que quan un ciutadà s’apropi a llençar la brossa l’educador aprofitarà per recordar-li on va cada residu, mitjançant un fulletó informatiu i resoldrà qualsevol dubte o aclariment.

A més, també s’instal·laran set punts informatius a diferents punts dels barris on la ciutadania podrà anar a informar-se i recollir el material que facilita la correcta separació dels residus a les llars. El departament de Neteja Pública impulsa aquesta campanya amb la col·laboració d’Ecoembes i Ecovidrio en el marc del conveni de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

Punts informatius

Plaça Icomar (davant associació de veïns): dijous 18 de maig a la tarda

Parc (davant escola i Associació de veïns) a Riuclar: dilluns 22 de maig a la tarda

Carrer Móra d’Ebre (zona CAP) a La Granja: dilluns 29 de maig al matí

Carrer del Gaià (zona camp de futbol): dimarts 6 de juny al matí

Plaça de l’Església de Torreforta (c/Església amb c/Segarra): divendres 16 de juny a la tarda

Zona Mercat de Torreforta: divendres 30 de juny al matí

Carrer Riu Fluvià (Parc davant Mercadona): dissabte 8 de juliol al matí


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar