loader
menu

CIUTAT

TGN trasllada novament als barris la campanya per fomentar la recollida selectiva

El Circ Ciutat dimecres, 17 de maig de 2017

L’Ajuntament de Tarragona continua amb la seva campanya pel foment de la recollida selectiva als barris. Després que a la tardor de l'any passat ja es van iniciar accions a Bonavista, Campclar, La Floresta, L'Albada, Parc Riuclar, Sant Salvador i Sant Ramon, entre d'altres zones, el consistori focalitzarà l'atenció en Torreforta, La Granja, Riu Clar i Icomar. Des d’avui i fins l’11 de juliol, engega aquesta acció per promoure i millorar la recollida dels envasos, vidre, paper i cartró i informar dels horaris per llençar la brossa.

Una imatge d'arxiu de la presentació de la campanya pel foment de recollida selectiva als barris, l'octubre de l'any passat. Foto: circdetarragona.com

Les accions se centraran en informar a peu de contenidor sobre com fer correctament la separació dels residus. Un equip de 4 educadors ambientals recorreran els quatre barris i s’ubicaran en les àrees de contenidors de manera que quan un ciutadà s’apropi a llençar la brossa l’educador aprofitarà per recordar-li on va cada residu, mitjançant un fulletó informatiu i resoldrà qualsevol dubte o aclariment.

A més, també s’instal·laran set punts informatius a diferents punts dels barris on la ciutadania podrà anar a informar-se i recollir el material que facilita la correcta separació dels residus a les llars. El departament de Neteja Pública impulsa aquesta campanya amb la col·laboració d’Ecoembes i Ecovidrio en el marc del conveni de l’Agència de Residus de la Generalitat de Catalunya.

Punts informatius

Plaça Icomar (davant associació de veïns): dijous 18 de maig a la tarda

Parc (davant escola i Associació de veïns) a Riuclar: dilluns 22 de maig a la tarda

Carrer Móra d’Ebre (zona CAP) a La Granja: dilluns 29 de maig al matí

Carrer del Gaià (zona camp de futbol): dimarts 6 de juny al matí

Plaça de l’Església de Torreforta (c/Església amb c/Segarra): divendres 16 de juny a la tarda

Zona Mercat de Torreforta: divendres 30 de juny al matí

Carrer Riu Fluvià (Parc davant Mercadona): dissabte 8 de juliol al matí


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar