loader
menu

CIUTAT

Tres eurodiputats catalans explicaran a TGN com és la seva feina a Brusel·les

El Circ Ciutat dimecres, 17 de maig de 2017

Tres eurodiputats catalans explicaran a Tarragona el proper 19 de maig com és el seu dia a dia a Brusel·les. Els tres ponents seran Santiago Fisas (PPE), Ramon Tremosa (ALDE) i Jordi Solé (Verds/ALE), que es posaran a l’abast de la ciutadania i hi conversaran per tal de fer-li arribar com és la seva tasca a l'Europarlament.

Fotos: Europe Direct TGN

L’objectiu d’aquesta trobada, que se celebrarà a l’Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, és fomentar el debat sobre els temes més candents de l’agenda europea i acostar l’activitat europarlamentària a la ciutat de Tarragona. L’acte serà moderat pel periodista Xavier Graset.

El debat amb eurodiputats l'organitza periòdicament l’Ajuntament de Tarragona (a través del centre d’informació Europe Direct Tarragona), l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona i la Facultat de Ciències Jurídiques de la Universitat Rovira i Virgili.

Aquest debat té lloc tan sols uns dies després de la celebració del Dia d’Europa. L’entrada a l’acte és lliure i gratuïta. Les persones interessades a assistir-hi poden confirmar la presència al correu electrònic europedirect@tarragona.cat. També es podrà seguir a les xarxes socials a través de l’etiqueta #europarlaTGN.


Documents

cartell euro debat


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar